Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastane yeniden muayene edip bağımsız oran mı verecek?

turakine

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar

Daha önce almış olduğum rapora itiraz ettim ve beni farklı bir hastaneye sevk ettiler. İlk raporum %30'du şimdi ki ise 55,2 şimdi Hakem Hastaneye gideceğim. Şunu öğrenmek istiyorum.

Hakem Hastane bana 1 hastane (yani %30) mu yoksa 2 hastane (55,2) mi şekline rapor verecek yoksa kendileri yeniden muayene yapıp ayrı bir karar mı verecek.

Yani önce ki iki hastaneden birinin kararını onaylamak zorunda mı yoksa yeniden muayene edip kendilerince bir karar mı verecekler...

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim...

turakine

Eski raporları dikkate bile almazlar, kendileri değerlendirme yapar ve oran belirlerler

Hangi Hakem Hastaneyi Tavsiye Edersiniz...

Selam arkadaşlar

Çok basit olarak sorayım beni hakem hastaneye sevk ediyorlar sizce Bursa'da ki "Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi"ne mi gitmeliyim yoksa "Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi"ne mi gitmeliyim? Karar veremedim...

Sen seçmiyosun onların seçtiğine gtcn

Evraklarını il sağlık yolluyı hastaneye

sahranil yanlış biliyorsun sana 2/3tana hastane söylüyorlar aralarından 1 tane seçiyorsun.

Kardel neden itiraz ettin mahsuru yoksa. 52 ve 30da arasında çok fark var bide ndden okadar fark olmuş anlayamadım sanırım tarihleri çoktur o arada farklı şeyler geçirmiş olabilirsin. İtiraz yerine 52 veren hastaneyi tekrar deneseydin keşke öyle oluyorasa eli bol hastane olabilir :)

Yok ben seçmedim ilkini ben seçtim sadece otekilerde eve zarf geldi şu hastaneye gtcen diye

Evrakları oraya yolladılar ohastaneye gttim

Ne için başvurdun aceba. Ve kendin itiraz ettiğin için onlar kendileri seçtiği hakem hastaneye yönlendirdi dimi. Yani itiraz etmesende başka hastanede kendin tekrar denesen öylede olabilirdi demek istiyorum. Öylede olmuyımu rapor için başvurular
sahranil

Aynen ilk hastaneyi seçtim sadece 2ve 3ü onlar yönlerdirdi

Eve mektup yolluyolar

Gelince görür artık

Bende şey için soruyorum. Bendede istihtam işaretli değil aceba atanınca kurum sıkıntı çıkarırsa aldığım hastaneden almak istersem buna izin veriyolarmı yoksa hayır biz seçecez mi diyolar o nedenle ilgimi çekti konunuz.

Aldığın hastanede 40ın üstündeyse verceğini sanmıyom bidaha

Sistemde görüyo raporu biz vermişiz der

İstihtam çok insanda yokmuş aldığın hastaneye birsorsan

40ın üstünde evet. Atanınca kurum istihtam işaretli olsun diyormuş ya bazılarından. Onun için endişeleniyorum.

Bu iş atandıktan sonra halledilir anca teşekkürler. Sizin konuyuda dağıttım azıcık ama :)

Üst Alt