Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastanede oran düşürüldü! Ne yapabiliriz?

Hasan un

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

benim eşim geçirdiği bir kaza sonucu beline iki tane platin ve on tane vida takıldı
geçirdiği bu operasyon ve başka rahatsızlıklarından dolayı %42 oranlı iki yıl süreli engelli raporu almıştı
bu raporun süresi dolmadan kaza sonucu ameliyatını yapan doktoruna kontrole gittiğinde doktoru sana neden bu kadar düşük oran vermişler daha yüksek oran vermeleri gerekirdi demiş eşim de doktorun bu söylemine istinaden ilçe sağlık müdürlüğüne gidip rapora itiraz ediyor
müdürlükük Şişli etfal hastanesinin sağlık kuruluna yönlendiriyor orada yapılan tetkikler neticesinde kurul %58 oran veriyor

bu durumda iki farklı oran oluştuğundan dolayı hakem hastane olarak hasekiyi gösteriyorlar ve orada yapılan tetkikler sonucunda da %35 oranlı ve sürekli kısmı işaretlenmiş olarak bize verildi

bu durumda bizim tekrar itiraz hakkımız var mı ben dava yoluyla itiraz edebiliriz diye bir bilgi aldım doğru mudur yada başka bir yol var mıdır

bilgisi olanların bize bir yol göstermesini bekliyorum şimdiden teşkkür ederim

Hasan un

Hakem hastanesine gitmeyip %58 oranlı olan rapor u kullansaydınız keşke.

Son düzenleme:
Üst Alt