Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastaneden %40 alamazsam nasıl bir yol izlemeliyim?

murat k

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar slm sizden beni aydınlatmanız için ricam olucak

vergi indiriminden faydalanmak için heyete girdim ilk heyetimde sadece kulak raporum oldugu için onu kabul ettiler 31 puan aldım
itiraz ettim baska hastaneye yolladılar ordan sol kulak 55 sağ kulak 63 kayıptan 32 aldım hipertansiyon %10 polikistlik böbrek hastalıgından %30 il sağlık müdürlügünden heyet sonucunu aldıgımda rapor oranım toplam 57 idi

hakem hataneye sevk ettiler kulak degerleri sol 55 sağ 63 toplamda 34 verdiler tansiyon 10 böbrekten bu sefer %10 verdiler

sizce sonucum ne olur hakem hastaneden de % 40 alamazsam ne yapmam gerekli rica etsem yardımcı olurmusunuz tşklr

vallaha kardeşim tahlillerimide rapor ile birlikte aldılar

balthazard online hesaplamaya baktım eger doğru yaptıysam %47 gösteriyo %34 %10 %10 = %47

Evet % 47 çıkıyor. Bu oranlar verilmişse toplamda da % 40'ın altına düşüremezler. Şimdiden hayırlı olsun. :)

çok sağolun arkadaşlar sayenizde ferahladım :) sonucu inş. kısa zamanda alırım ve sizinle paylaşırım

%47 raporumu il sağlık müdürlüğünden şimdi aldım :D yarın ilk işim vergi dairesine gitmek olucak

slm arkadaşlar ankaranın puanımı düşürme olasılığı varmı bu konu hakkında bilgisi olan ?

murat k o ihtimal hep var, eskisi kadar yaygın olmasa da. :) Ben yine % 40 üzeri olur diyorum, hadi hayırlısı. :)

inş. ya moral sıfır şimdi desenize 1-2 ay rahat yok bana

slm arkadaşlar bende ilk aldığım %31 oranındaki raporuma itiraz ettim il sağlık müdürlüğüne aydın atatürk devlet hastanesini istedim oradan % 57 aldım il sağlık müdürlüğü bu sefer aydın devlet hastanesine sevk etti oradan % 47 aldım ankaraya gönderildi bakalım sonuç ne çıkıcak

arkadaşlar raporum sürekli %47 olarak onaylandı bugün elime geçti destekleriniz için çok teşekkürler :D

Üst Alt