Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastaneden alınan raporu Maliye geri çevirebilir mi?

turan tarkan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
hocam mayıs ayında yalova devlet hastanesinden yüzde 30 rapor aldın itiraz ettim saglık il müd.beni bursa şevket yılmaz araştırma hastanesine sevk etti.oradan yüzde 43 rapor aldım sürekli.maliyeye teslim ettim .bana ilk rapor ankaradan 30 olarak onaylandı.dendi .2 rapor arasında 2 aya kadar süre var ikinci rapor sonuçu 43 çıkarsa hangisi geçerli olur

Turan kardeşim en son onaylanan rapor geçerli

ankaradan hakem hastanesine gönderme olurmu.ordaki rapor herkez için son karamı maliye veya ben itiraz edebilirmiyim

İki rapor arasında fark olduğunda Maliye genelde 3. bir hastaneye sevk eder... Bekleyip ne olduğunu görmekten başka bir yol yok maalesef

maliyeden yüzde 43 olarak rapor onaylandı ve yazı işverene ulaştı. şimdi örenmek istediyim konu. dogum tarihim 1969.ssk girişim 1988.pirim günüm 7392 gün.şimdi emeki olmak istesem ssk tekrar benden salık kurulu raporu istermi.[raporum sürekli 43]yazıyor.birde emeklilikte maaş kaybım olurmu.6.5 senedir agır sanayideçalışıyorum.pirimim ona göre ödeniyor .bana bilgi verilseniz sevinirim

Defterdarlıktan onaylanmış sakatlık indirim hakkınız olduğu için emeklilik zamanı geldiğinde yeniden rapor istenmesi söz konusu olmayacak.

Emekli maaşınız düşük olmaz. Bilmem ka. yıl erken emekli olup maaş almaktan dah avantajlı hiç bir durum olamaz

Üst Alt