Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastanelerde bir değişiklik oldu mu?

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Sağlık bakanlığı Hakem hastaneler listesinde değişiklik yaptı mı? Bu konuda bilginiz var mı acaba?

İlk raporumu aldığım hastane raporuma itiraz etsem ve bu hastane hakem hastane listesinde olsa , il sağlık son karar yeri olarak bu hastaneye beni gönderir mi? Sonuçta ikametime en yakın hakem hastane konumunda.

hakem hastahane ilineizde varsa oraya yönlendirir yok siz hakem hastahaneyi 2. hastahane olarak tercih ederseniz ankaraya gönderiyor.

Ben 3 gun once heyete itirazda bulundum hastaneleri sectim bakalim ne olcak.

Sorum var

Yani mesela ben gitsem il sağlığa ilk raporuma itiraz etsem ve gitmek istediğim hastane hakem hastane konumunda olsa. Beni 2. Hastane olarak diğer hastaneye değil de bahsettiğim hakem hastaneye gönderirler mi? Yoksa illa önce x hastanesi sonra y hastanesi ve son karar mercii olarak da hakrm hastaneye mi gönderiyorlar?

Hakem hastaneler?

Merhaba , hakem hastanelerde değişiklik mi olmuş? Güncel olarak hakem hastaneler son durumda hangileridir? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Üst Alt