Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastanenin raporundan sonra yeni rapor başvurusu yapamaz mıyım?

by_cezalı

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkeze hayırlı cumalar diler yanıt verenlere teşekkür ederim.

Ben 2009 yılında yüksekten düşme sonucu kaza geçirdim ve belim kırıldı 4 platin takıldı sağ ayağımda güç kaybı ve ayak parmaklarım işlevini yitirdi.
devlet bana %32 iş görememez raporu verdi.
Sonra işe girmeye çalıştım iş için ayrı rapor almanız gerekli dediler izmirde Alsancak hastahanesi bana psikoloji yüzünden 1 yıllık %55 geçici rapor verdi
1 yıl çalıştıktan sonra tekrar menemen hastahanesine gittim ve orda %25 e düşürdü doktor (biraz sorunluıydu doktor soru bile sormadı hatta muayene bile etmedi)
sonrasında 4 sene sonra il sağlık müdürlüğüne başvurdum ilk alsancak hastahanesine yolladılar beni %35 rapor verildi psikolojiye girmedim
sonra hakem hastahane olarak bozyakaya gönderdiler ordanda %30 yapıp yollamışlar

şimdi benim sorum forumda araştırıyorum net olarak anlamadım bu hakem hastahanesinin verdiği rapor son diyorlar bir daha itiraz edemyor muyum bu rapora
kimi 6 ay bekle itiraz et diyor kimi 5 sene sonra edebilirsin diyor kimide son hakkını kullanmışsın diyor tam olarak beni aydınlatabilecek birisi varmı acaba.

Üst Alt