Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hakem hastanenin verdiği rakama nasıl itiraz edeceği? Mahkemeye mi gideceğim?
ben 2015 de erken emekli oldum yüzde 48 raporla
geçen sene tekrar muayeneye çağırdılar yüzde 35 verdiler bu sefer hakem hastaneye gittim oradan da yüzde 35 geldi
tip 2 diyabet 20 puan hiper tansiyon 10 puan 2 böbrekte de tas 10 puanda oradan fakat nöropati var nöroloji hiçbir şey yazmamış açıklama bile nefrolji sadece nefrolojik muayene diye yazmış
bende protein kaçağı başladı rapora gittiğimde ortaya çıktı 5 ay önce 368 idi simdi 620 mg 24 saatlik idrarda itiraz hakkin yok dediler
mahkemeye gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan varmı yardımcı olacak birisi lütfen
15 ağustosda aldım raporu
birde il sağlık müdürlüğüne git diyorlar itiraz için
bülent bey öncelikle yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim il sağlık müd. hastalıklarım eksik yazılmış diye itiraz ettim devlet hastanesine yolladılar sanırım %58 gibi sonuç çıkacak sgk bu raporu kabul edermi birde il sağlık müd.nün belirlediği hakem hastane raporumu yoksa sgk nın belirlediği hakem hastane raporumu geçerli olur alakanız için şimdiden teşekkür ederim
İtiraz üzerine işleyen süreçte son raporu sgk da kabul eder. Ama itirazı sgk sevki ile yapmanız çok daha doğru olur. Rapora edin ve il sağlık müdürlüğüne sevk isteyin. Onlar sevk etsin. Böylece karara uymak zorunda kalırlar.
Kontrol muayenesi nde düşürülen orana itiraz ettim. Maaş yeniden bağlanacak..?
merhabalar benim kontrol muaynasinde oran düşük çıkmıştı maaş kesildi rapora itiraz ettim yeni rapor çıkardım maaşı şimdi tekrar bağlıyorlar ne kadar sürer bağlanır birde benim maaş 11. ayda kesildi kontrol raporu 8. ayda aldım yani 5 aylık ve bir de bayram ikramiyesi toplam 7500 tl geri ödemem vardı bu geri ödemeyi geri alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
çok şükür maaşım bağlandı fakat ben dilekçeyi 12/12/2018 tarihinde verdiğim için 2019 1. ayından itibaren maaşı hesap etmişler
sgk ya gidip geri ödememin durdurulması ve ödediğim paranın iadesini istedim merkeze görüş sorduk iade olmayacak ve ödemeye dvam edeceksin dediler sen mahkemeye gideceksin dediler avkata sordum bir dilekçe yaz sana yazılı bir cevap yazsınlar öyle mahkeme sürecini başlatalım dedi avukat şimdi ben dilekçede geri ödememin iadesini mi istesem yoksa hakem hastanenin hastalıklarımı eksik değerlendirdiğini mi
belirtsem mesela nöropati var diye hakem hastanedan rapor sürecinde aldığım emg raporu elimde lipidemi raporum olduğu halde lipidemi raporda yok bir fikir verin lütfen
celal956
Avukatınız, elinizde talebin reddedildiğine dair bir belge olması açısından kuruma dilekçe verin ve yazılı cevap versinler demiş. Yazacağınız dilekçede hastalıklardan, oranlardan bahsederek boş yere karışıklık yaratmayın. Zaten itiraz sonucu kesinleşen raporunuz kabul edilmiş, maaşınız yeniden bağlanmış. Sizin yapacağınız, itiraz sonucu kesinleşen raporunuzun kabul edildiğini, maaşın kesilmesi aşamasında sizden geri istenen iade tutarının iptal edilmesi gerektiğini belirtecek ve talep edeceksiniz.