Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastanesi süreci tamamlanmadan aldığım raporla iş başvurusu yapabilir miyim?

crissangel

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
slm herkeze acil sifalar... ben 2006 kalça protezi oldum yıllar sonra rapor amak istedim 2012 ümraniyede kendi bireysel basvurumla yüzde 27 rapor aldım olmadı dıye peşine dusmedım gecen ay itiraz etdim il saglık mudurlugune haydarpaşaya gonderdiler heyete girdim yüzde 42 almısım aradım fakat buseferde fark oldugu için göztepeye hakem hastanesine sevk edicez dediler şimdi bilmek istedigim göztepe yüzde 42 bozabilirmi iş için almak istiyorum ilsaglık mudurlugu öle sevk etdi.... nasıl bi yol izlemem lazım çalısamiyorum...

crissangel

Özel sektörde iş başvurusu yapacaksanız, aldığınız %42 oranlı rapor elinizde varsa, o raporla iş başvurusu yapabilirsiniz. Özel sektör o anda verdiğiniz rapordaki orana bakar...

bana rapor vermediler itiraz etdım haydarpasa 42 verdi sonra il saglık mudurlugune gıdıcek dendi aradım sonuc ıcın sonra 2rapor arasındakı fark oldugu ıcın hakem hastanesıne sevk etdıelr göztepe egıtım arastırma hastanesıne bende rapor yok yani olsa basvuru yapıcam

2 rapor arasinda celiksi oldugu icin sizi ankara ilsaglik göztepe merdiven köy polikinligine sevk etmis aynen bendede oyle oldu girdim heyete tabi biraz ugrastim ama sonucda %42 aldim önceki verilmis bir hakki %40 altina düsürmüsler önceki oranininz yüksek oldugu icin düsmez bana dr aynen oyle dedi sizinde oranınız yüksele bilir ama düzmez dirazda kendiniz heyet odasina sizi dr yanina cagirdiklari zaman elinize mendil alin ve benim gibi aglayin ok sindiden hayirli olsun gecmis olsun

Üst Alt