Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastanesinde süreç nasıl işliyor?

cembal

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
hakem hastanesi olarak izmir tepecik araştırma hastanesine giden varmı süreç nasıl işliyor hakem hastanesi olarak izmirde önereceginiz hastane varmı

Ankara hakem hastanesine sil baştan rapor almak içinmi yolluyor yada eksik gördügü hastalıktanmı doktorta görünecegiz birde hakem hastanesinde süreç nasıl işliyor uzun sürüyormu biligisi ve giden varmı

cembal öncelikle neden hakem hastanesine gitmeniz gerekiyor ilk raporunuz a itirazmı etttiniz

Hayır Ankaraya gitmişti orası eksik evrak diye geri yolladı bende hastaneye gidip sadece sol göz den detaylı açıklama istemişlerdi hastane biz gerekli açıklamayı yazıp yollucaz demişlerdi tekrar Ankara'ya gitti Ankara maliye sağlık kurulu bu sefer hakem Hastanesi'ne sevk etmiş

Benim uyku apnesinin yüzde 35 sol göz doğuştan katarak görmüyor yüzde 32 kulak işitme kaybı yüzde 8 raporum yüzde 60 olarak engelli raporu almıştım ama göz doktoru muayene Edip oran yazmıştı Ankara bunu gözle ilgili bölümü yetersiz görmüştü bu yüzden eksik evrak diye geri yollamıştı bende vergi dairesinden sevki alıp hastaneye gittim biz gerekli açıklama yazıp yollucaz ağız demişlerdi raporum tekrar Ankara ya gitti bu seferde Ankara hakem hastaneye sevk etmiş yazı daha vergi dairesine gelmediğinden içeriğini bilmiyorum

cembal yazın vergi dairesine ulaşsın bakalım ne istiyorlar ilj raporunuzu hangi hastaneden aldınız rahatsızlığınız mevcutsa çekinmeyin yine aynı oranı alırsınız merak etmeyin

umut2135

teşekkür ederim
rahatsızlıklarım mevcut beni endişendiren hakem hastanesinde uzun sürermi çünkü işyeriyle sorun yaşıyorum rahatsızlıgımdan dolayı

cembal sizi anlıyorum Tepecik Hastanesi en son randevu ile muayene alıyor uygunsa hemen kontrol ediyor Yeşilyurt ve Bozyaka hastaneleri de ileri bir tarihe verdiklerini duymuştum hakem hastaneleri içinde karar vermeden isterseniz arayıp ona göre karar verin ilk raporunuzu hangi hastaneden almıştınız

Buca Seyfi Demirsoy hastanesinden almıştım tetkik ve tahliller var

Raporum hakem hastanesinden geldi Ankara'ya gitti işten ayrılmam emekli dilekçesi verirken sorun olurmu

Üst Alt