Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hakem hastanesinden aldığım rapor oranı düşük geldi. Ne zaman yeniden başvurabilirim?
İyi günler ben 15/11/2017 de hakem hastanesi okmedaninda rapor için heyete girdim % 30 da kaldim ne zaman yeniden başvura bilirim yardımcı olursanız sevinirim
ha bu sizin itirazınız sonrasında hakem hastanein verdiği en son rapor ise bir daga başvuru yapamıyorsunuz bundan sonra izlemeniz yol mahkemeye başvurup özürlülük ölçütünüzü belirlemek olur onlarda sanırım adli tıbba gönderiyorlarmış
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler bana %30 okmeydanı hastanesi verdi rahatsızlıklarım
K74-KARACİĞER FİBROZ VE SİROZU//////
B18.1-KRONİK VİRAL HEPATİT B, DELTA AJANSIZ ve fmf E85.0-HEREDOFAMİLYAL AMİLOİDOZİS, NÖROPATİK OLMAYAN bu rahatsızlıklardan okmeydanı hakem hastanesi ne heyete girdim %30 verdiler 15/11/2017 de şimdi 6 ay beklemem gerekiyorsa mayısın 15 inde dolacak süre sonunda yeniden başvurmak için sağlık il müdürlüğnemi gidip başvurmalıyım yoksa ben direkt bir hakem hastanesine baş vurabilirmiyim
şöye başka rahatsızlıklarımda var sağ kulağımda işitme kaybı ve kulak çınlaması var sonuç bu samatyada yaptırdım https://hizliresim.com/kXN1j9 birde kbb doktoru hem bu testi yaptı hem kulaktan emar istedi
emar sonucu normal çıktı şu an ilaç kullanıyorum birde şu rahatsızlığım var uykuda şiddetli horlama huzursuzluk
benden uyku apnesi için tets istedi martta teste gircem ve beni nörolojiye gönderdi ayaklarımda kasılmalar oluyor diye bacak huzursuzluğu için test yaptı d vitamini eksikliği var dedi ilaç kullanıyorum bu işlemler bittikten sonra süre dolduyan yeniden başvurmak istiyorum
[FONT=sans-serif]bir şey daha sorucam mümkünse yeniden baş vuracağın zaman tam günü gününemi yoksa bir hafta öncemi başvurmalıyım[/FONT]
ilk bağcılar eahastanesine gittiğimde kbb ye gittim odyo teste yolladı cihaz da arızalıydı hem de çok suratlıyorlar insanı doktora anlattım kendimi ilgilenmedi sağlam yazdı ve diğer hastanedekilerde ilgilenmediler suratlı soruyorlar ilk verilen sonuca baktılar sağlam dediler bende şimdi samatyaya gittim doktor sağ olsun yönlendirdi ilgilendi sağlık raporu için gittiğim doktorlar insanın halinden anlamıyor geçiştiriyorlar şidiki sonuçlaçlara göre oran alabilirmiyim günde 6 tane ilaç kullanıyorum hem çapa tıp fakültesinden takipliyim 6 ayda bir kontrole gidiyorum rahatsızlığım devam ediyor
Çok geçmiş olsun bendede var hepatit takipleri aksatma beslenmene dikkat et fast fod yeme bidaki başvuruna eklet ne varsa hatta testi önceden yaptır başvurduğun hastanede elinde klsın onu gösterirsin
ben de çocukluğumdan beri bu rahatsızlıklar var annem babam benim hastalıklarımdan çok çektiler rahmetliler ben askerliğide 11 ay yaptım hastalığım ortaya çıktı çürük verdiler onuda kısa yaptım
bu güne kadar üniversite olsun devlet hastanesi olsun benim sonuçlarıma bakarak geçeği yüzüme söylemiyorlardı ama ilk sağlık raporu için gittiğim bağcılar eğitim araştırma hastanesin deki gastroentorolji doktoru bana söyledi sende siroz başlamış dedi o zaman dondum kaldım o hastanede beni 2004 ten beri takip eden doktor vardı o bana söylemiyordu
öğrendikten sonra karşısına geç tim niye gerçeği bana sölemedin dedim öyle baka kaldı bana başımdan geçenler böyle arkadaşlar eişimde öğrendi üzüldü bir tek o çalışıyor kiradayım allah kulunu zorda koymasın beni dinlediğiniz için sağolun
Bende bu konudan muzdaribim hasteneye gittim heyet icin 25 aldim ama psikiyatri doktoru hiçbirşeye bakmadan iyo görünüyorsun dedi ben simdi 6 ay beklemek istemiorum itiraz etmek degilde yetkili baska bit hasteneye gitsem tekrar girebilirmiyim baska hastalığım var önceki heyete ekletmedigim sonradan cıktı yardimci olanlara çok teşekkür ederim