Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastanesinden verilen rapor oranını Maliye düşürür mü?

MURAT KAPAN

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar , ben yaklaşık 5 aydır vergi indrimi alarak emekli olmaya çalışıyorum koroner kalp hastalığı =30 hipertansiyon =10 1.derece mitral yetersizlik =10 balthazar metodu uygulanınca 43 kaldı hakem hastanesi olan ankara yıldırım beyazıt eğitim hastanesi 43sürekli özürlü raporu verdi(09/2011) ankara defterdarlığına başvurdum 1,5 ay beklettikten sonra tetkikler detaysız diyerek busefer ankara atatürk eğitim hastanesine yönlendirdi ancak raporu bana vermedikleri için telefonla sordum 43 olduğunu söylediler bundan sonra defterdarlığın vergi indirimi almamı engelleyebilirmi bilgilerinize sunarım .

Murat, önemli olan şu.Benimde henüz hakem hastaneye sevk evraklarım elime ulaşmadı.Ancak raporun tanı kısmından yola çıkarak şunu söyleyebilirim.Merkez Sağlık Kurulu birebir sakatlık cetveline atıf istiyor.Yani hastane rapora adam 6 ay sonra ölecek yazsa kurulu ilgilendirmiyor anladığım kadarıyla.Adamlar diyorki tetkiklerle destekleyip cetvele atıfta bulunarak tanı koy.

En azından benim anladığım bu.Bendeki durumda sanırım bu şekilde.Sevkim ulaşınca bakıcam ve gittiğim hastanedeki kurula bunu özellikle belirticem.Yoksa sürekli aynı kısır döngüyü yaşayacağız.

Bir sorun yaşamazsınız... Şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

yüzde 45 şizofreni
yüzde 20 nefes darlığı
yüzde 10 ibs
toplamda yüzde 60 ankara bu oranı düşürür mü

enisoral84

Her durumda rapor oranına müdahale edilmiyor, engel oranınızın hesaplanmasında kullanılan ölçütlere göre hastanece verilen oranda nadiren değişiklik oluyor bu durumu düşünüp kendinizi üzmeyiniz.

Hakem hastanede yapilan hatayi dosyadaki sft sonuçlarına göre ankara duzeltirmi yoksa redmi eder tekrar duzenleyin diye.

Sonucta hakem hastane son merci diye biliyorum

Üst Alt