Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem Hastanesini kendimizin belirlemesi mümkün mü?

fsam

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu hakem hastaneleri biz talepte bulunup şu hastaneye gönderebilirmisiniz diyebiliyor muyuz.? Örneğin ben kütahyadayım il sağlık müdürlüğü afyon devlet hastanesini belirlemiş ama ben eskişehir osmangazi eğt. ve araş. hastanesi için bir talepte bulunsam kabul ederler mi?

Maalesef olmaz. Sadece, sevk olunan hastanede sizin durumunuzla ilgili uzman yoksa ya da gerekli tetkikler yapılamıyorsa, o durumda başka bir hastaneye sevk olabilir...

oturan boğa bu seferde beni hakem hastenelere sevk edyolar anlayamadım acaba raporumu geri çekebilirmiyim

Ali, geri çekme gibi bir şansın yok. Hakem hastanesi olumlu görüş belirtmezse emeklilik başvurun olumsuz yanıtlanır.

Hakem hastenelere ben tekrardanmı girecem bütün muayenelere anlayamadığım ankara onayı kalkyodu hani ne oldu benden şimdi önce bilgi eksklği için rapor geldi gitti şimdide üniversıte ye yollanması ve ben buralarada tekrardanmı girecem benim dışımdamı acaba oluşaçak

sana gelen yazıda yazar bu... Ama anladığım kadarıyla sana gelen yazıyla hakem hastanesine gideceksin. Orada yönlendirirler seni...

Abiciğim son bir sorum var ben bundan bir ay önce hipertansyon ve sinirsel ilçlar kullanmam için doktor bana 1 yıılık rapor verdi bunu heyete sunsam bi faydası olurmu

Şans... Heyetteki doktorların tutumuna bağlı

Üst Alt