Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastaneye gitmeden başka hastaneye gidebilmenin yolu ve süresi nedir?

Ytenes

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

Sorum olacaktı.Şahsi başvurumla bir hastaneden 36 rapor aldım.İtiraz ettim diger hastaneye gonderdiler.O hastane doktorla tartışma sonucu 0 verdiler.Hakem hastaneye gitmem gerekiyor prosedur olarak.Gitmesem nolur.Bir daha ne zaman basvurabilirim.Yada vergi dairesi sevki alip baska hastaneye gitsem olur mu

bu bahsettikleriniz hangi hastanede oldu?

Heyet sonucu

Merhabalar,

8 ay gibi bir süre sonunda hakem hastanede bugün itibariyle crohn 30,koah 20,tansiyon 10,bel fıtığı 7,işitme kaybı 2
puan olarak heyete girdim.Hiç bişey demediler.sonucunu il sağlık müdürlüğünden alacağımı söylediler.Bilgisi olan varsa kaç günde cevap gelir.Şahıs olarak yani vergi dairesine gitmeden başvurmuştum.Ankaraya ben mi göndereceğim heyet sonucunu.
teşekkürler

@Ytenes öncelikle hayırlı olsun il sağlık müdürlülüğü sizi arıycaktır raporunuz hazır gelin alın diye

Vergi indirimine gelince iş yerinizden sgk çalıştığınıza dair kaşeli imzalı yazı ve imza sürgüsü nü ve engelli raporunuzun aslı gidir bir örneğiyle birlikte konakta bulunan vergi dairesi müdürlülüğüne baş vuruda bulunacaksınız 2 ay içinde cevap göndereceklerdir iş yerinize

Vergi indirimi değilde ben emekli olmak istiyorum.Raporu aldıktan sonra neler yapmam gerekiyor.sonuçta ankaranın onayı gerek.

3cü hastaneye gtmeden nasıl alabildiniz

Ytenes vergi indirimi olmadan nasıl emekli olacaksınız
Sgk engelli erken emeklilikte vergi indirimiyle emekli ediyor sanırım siz tam prosödürü bilmiyorsunuz
Siz sgk çalışanmısınız toplam gün sayınızı ve sgk giriş tarihiniz nedir gün ay yıl şeklinde yazın slze daha net blgiler verelim.
sahranil mesajları dikkatli oku gittiğini anlarsın :)

umut2135 okudum umut ikinciden sufır almış 3cü gitmemiş

İtirazı tamamlamamış 8ay sonra oluyomuda

Bende itiraz etmiştim 3cüdede alamadım 2ciden sonra 3gittim

Okudum 8ay geçmiş öle gtmiş

umut2135 valla öle oldu ne çektim stresini :)çoğu doktorun cetvelden haberi yok

sahranil biliyorum rapor hikayeni uzun uzun yazışmıştık 1 ay boyunca hergün formda senin raporunu konuşyordu tüm üyeler nerdeyse :)

umut2135 :D :D

Gene korkuyom git bida al demelerinden :D

Neyseki benim hastane biliyo beni artık vermemezlik etmez artık oran kalıcı çünkü

Hakem hast.gittim.Zaten oradan aldım bu oranları crohn 30,koah 20,bel fıtığı 7,tansiyon 10,işitme kaybı 2 olarak.
Heyete girdim sonuç olarak bişey demediler sadece çıktıktan sonra SONUCUNU il sağlık müd. alacağımı söylediler.
Ssk girişim 1991
7500 günüm var.
Halen çalışıyorum ssk lı olarak

İyi kurtuldun rapor derdinden:D

Dördünceye git demediler

@Ytenes Mrb raporunuzun bir nüshası aslı gibidir yapın iş yerinizde çalıştığınıza dair yazı imzalı kaşeli ve imza sirküsü, kimlik fotokopisi ile konakta vergi dairesi başkanlığına müracaatta bulunun 2 ay sürüyor ankara onayı olumlu sonuçlanır ise işyerinize yazı gelecek onaylandı diye sizde sgk gidip emeklilik talebinde bulunacaksınız

zaten gün ve hizmet yılınız fazlasıyla tamamlanmış yani sizin anlayacağınız sadece engelli raporu yetmiyor erken emeklilik için sgk vergi indirimi istiyor engelliden.

Tesekkurler
Hala inanamiyorum bakalım hayırlısı artık

İzmir il sağlık müdürlüğüne giden heyet sonucu kaç günde elime ulaşır bilgisi olan var mı?

Hakem hastane dediğiniz olay, ilk kararı olumsuz olan ama itiraz etmeyen biri ikincide alsıyda raporu üçüncüye yollanırmı çelişkili karar var diye hakem hastanesine

Üst Alt