Arkadaslar selam ; annanem uzerinden otv muafiyetli arac satin almak istiyorum zihinsel engelli olmasi sebebiyle vasi atanmasi gerekti vasi olarak dayim atandi ve arac alimi icin mahkemeye ek karar icin dilekce yazdik alicagimiz aracin proforma faturasi ile birlikte verdik.. sizde biliyorsunuz ki son olarak degisen yasayla birlikte devlet 247.000 tl ye kadar arac alimina izin veriyor benim alicagim aracta bu limitin altinda ve otv siz fiyati 185.000 tl fakat hakim bey hic bir hukuki dayanagi olmadan bu araci onaylamicagini otv siz 120.000 tl ye kadar olan arac alabilirsin diye karar verdi iyi de devlet bana ust limit vermis ve bu ust limitin altinda ihtiyacim olan araci almak istiyorum ve hakim bunu alma sunu al diyor arastirdim ve hakimin gunune gore degisir keyfi bir karar diyor ne yapmam lazim nasil bir yol izlim sizce ? İtirAz etsem dedim hangi avukatla gorussem sonuc degismez dedi. Ya hakimle yuzyuze gorusup durumu izah edip ikna etmen lazim dediler yada 120.000 tl alti arac bakman gerekir dediler benim gibi bir durumu yasiyan birisi varsa lutfen cok acil yardimlarinizi bekliyorum
Cinciumit@gmail.com
05351086121
Cinciumit@gmail.com
05351086121