Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakkari tarım il tercih yapan var mı? Puan kaç?

memet aga BEKLE :D

2 hafta sonra tunceliyide görüsrün vanıda şırnagı da :D

@memet aga
@adıyaman02
@ömer

bölümleriniz ne. lise mi önlisansmı başvurularınız. Önlisans ise hangi bölümden başvuru yaptınız. 3ünüzün puanlarıda birbirine yakın onun için bu illeri hangi bölümden tercih ettiğiniz önemli

ben düz lise mezunuyum 69,5 puanım şansım var gibi hakkari tarım il şırnak tarım il van milli eğitim tunceli bilim sanayi

memet aga puandan daha önemlisi dayın varmı dayın varsa çokrahat atanırsın

adıyaman02

önlisans bilgisayar proğramcılığı

önlisans bilgisayar proğramcılığı 69,65

10020121657 GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI Taşra BİLGİSAYAR İŞLETMENİ TUNCELİ TÜM İLÇELER GİH 10 1 2001 6225

10020121623 GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI Taşra BİLGİSAYAR İŞLETMENİ HAKKARİ TÜM İLÇELER GİH 10 1 2001 6225

Bende buraları tercih ettim ama düz lise değil meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum ve 6225 meb onaylı sertifikam var.Sertifikadan ziyade bilgisayar bölümü mezunuyum.puan 63 küsür.hakkımız da hayırlısı...

Merhaba ben de hakkari yazanlardanım birde siirt yazdım lise düzeyi puan : 82,121

allah herkezin gönlüne göre versin.

13. 14.15. sıralara yazdım doğu bölgelerini Hakkari de var 86,6 puanım

Üst Alt