Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakkımda işyerdeki arkadaşlara iftira attı!?

bypeace

Yasaklı Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
hukukcu arkadaşlara öncelikle selamlar,

bir kamu personeliyim. işitme engelliyim. aynı odada bulunduğumuz iş arkadaşım ysn. müfettiş ise benim arkadaşım. ysn ise müfettiş benim arkadaşım olduğunu bilmiyor. her neyse asıl konuya geçelim.

ysn müfettişe benim maaşımın fazla aldığını ve iş yapmadığımı söyledi. engelli olduğum için kendisinden 50 100 tl fazla maaş alabilirim bu doğru fakat iş yapmadığımı söyledi. bu tamamen iftira. müfettiş bu konuyu babama söyledi. ben babamdan bu olayı şaşkınlıkla öğrendim.

sadece müfettişe değil. işyerdeki bütün arkadaşlara iftira attı diye düşünüyorum. çünkü işyerdeki arkadaşlar bana soğuk bakıyor. benimle soğuk konuşuyor.

ben işyerde işimi elimden geleni herşey yaptım halada yapıyorum. seve seve iş yapıyorum. hiç bir hatam olmadı tartışmam kavgam olmadı.
ysn bana çay koyda içek dedi. ben hemen çay koyup şekeri atıp karıştırıp kendi ayağına götürüyorum.
ufak hatam olmuştu bikere oda kendisinin bardağını yıkayıp yerine koyunca yere düşürdüm ve kırıldı.
kendisi benden bardak istedi. 5 dk içinde bardağın fiyatına bakmadan çok güzel bardak aldım ve kendisine verdim.
kendisi bardağı çok beğendiğini söyledi ve kendi evine götürdü.

yani ben çok üzülüyorum kendimi arkamdan bıçaklandım gibi hissediyorum. hayatımda çok nankör gördüm ysn gibisini görmemiştim..

ne yapmalıyım ?

Şikayet edemıyormusun bunu. Byle durumları. Ezdırme kendni.hıc bırzaman. Kndıne güvenin olcak.

PoleStar

süper zeka :'( geçmiş olsun..

Moderatörlerin dikkatine KONUYU SİLERSENİZ SEVİNİRİM:

Kendini niye ezdiriyorsun anlamış değilim ysn kimse tehdit et küfür et gider yap .

16 yaşımdan beri çalışırım. yaşım 40 oldu. sigortalı sigortasız demedim hep çalıştım. Bu tür insanın-insanların olmadığı tek bir işyeri görmedim. Sen yaklaştıkça onlar yalakalık yaptığını zannediyorlar. Sen alttan aldıkça onlar zayıf olduğunu düşünüyorlar.

En son çalıştığım işyerinde bende çok dışlandım. onlar yüklendikçe ben işime sarıldım. Onlar paydos ettikçe beni mesaiye bıraktılar. hiç yılmadım, pes etmedim. sonuç; yılın ödülü bana verildi, bölümde vardiya şefi oldum. Dediler bukadar yalakalık olacağı buydu :)))

mesafemi hep korudum. herkese eşit davrandım. Fabrika taşınana kadar böyle gitti.
Sana tavsiyem asla pes etme. herkese eşit mesafede dur. İşini elinden geldikçe en iyi şekilde yap. zefer senin olur ;)

Üst Alt