Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haklarla ilgili bilgilendirmeler geç yapılıyor..?

duradkin

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ben burdan engelliler.biz platformundaki yetkililere seslenmek istiyorum arkadaşlar ben herhangi bir kurumdan bizlere özel bir indirim olduğu zaman sağdan soldan kulaktan dolma bilgiler ediniyor ve araştırıyorum mesela daha dün bir arkadaş telekomda sosyal tarife diye birşey olduğunu söyledi ve indirimden öyle haberim oldu.bu sitede açılan konuların tarihlerine bakıyorum açılan konu duyulalı aylar olmuş burada yeni bahsediliyor saygılar..

Volkan arkadaşım ne demek istedigini bende anlamadım ama sosyal tarife başladıgında zaten sitemizden bilgi verilmişti bütün arkadaşlara .
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.04-2011 00:43 tarihinde
http://www.engelliler.biz/forum/dig...liler-icin-yeni-bir-tarife-mi-baslatiyor.html konusu açılmıştır .bilgilerinize.İyi çalışmalar.Formu bundan sonra daha dikkatli takip ederseniz böle serzenişlerde bulunmazsınız.

araç alımı

site sahibi arkadaşlar;
bu siteyi zaman zaman takip ediyorum.özürlü veya engelli arkadaşların bir sıkıntısı olduğu zaman genelde bürokratik sıkıntıları burada paylaşıp sıkıntılarına diğer özürlü veya engelli arkadaşlarım aynı sorun ile karşılaştılarsa yarım yamalak cevap alabiliyorlar ama oda ne kadar gerçekçi oluyor bilemiyorum.örnek:emeklilik maaşının emekli olunca kime ne kadar bağlanacağı bağlanacak maaş hesaplamasında raporunun oranı ne kadar etkiliyor site yetkilileri bile bilmiyor.birisi emekli olacakta burada yayınlayacak bizlerde üç aşağı beş yukarı benim maaşımda bu kadar olur diyebilmekten öteye geçemiyoruz.araç alımındada aynı şekilde ben %90 özürlüyüm.(kronik böbrek yetmezliği) yurtdışından araç getiren firma ile görüştüğümde bana sen 0 araba getirebilirsin diyor.başka bir firma 3 yaşa kadar getirebilirsin diyor.bu siteye bakıyorum yine böyle girişimlerde bulunan arkadaşların yaşadıkları kimsenin doğru dürüst bir bilgisi yok.site sahibi arkadaşın burada bize yardımcı olması gerekir.yoksa bu sitenin bir anlamı yok bence.

Üst Alt