Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haksız alınan 2022 maaşını nereye şikayet edebilirim?

emel3434

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benimde böyle bir tanıdıgım var, engeli down sendromlu annesi ve babasıyla kalıyo ama hiçbir özürü yok hatta çalışıyor.babası emekli maddi durumları cok cok iyi ama ogullarının maaşını alıyorlar ,almalarına bişey demiyorum ama alınan maaş tamamiyle alkole eglenceye verildigini görmek vicdanen beni rahatsız ediyor üstelik özürlüye bakıyoruz dedikleri özürlü denirse eger kendi parasını kendi kazanan bi insan hiçbir saglık sorunu yok.ben bu durumu şikayet etmek istiyorum ama nereye başvurucamı bilemiyorum. hem vicdanen huzursuzum hemde gerçekten bu maaşa okadar cok ihtiyacı olan aileler var öyle insanlara verilmesini istiyorum nereye başvurulması gerektigini bana meille yolayabilirseniz cok sevinirim...

bağlı bulunan Defterdarlık, Mal Müdürlükleri , Emekli Sandığı , Valilik veya Kaymakamlık Makamlarına Başvurulur.

şikayet yerı yok fakat eger calısıyorsa vede ssklıysa maas zaten kesılır ve ceza yer

sosyal yardımlaşmaya veya valiliğe olmadı polise şikayet edeceksiniz herkese sigorta yapmıyorlar daha o devire gelemedik

bence şikayet etmek gibi birşey yapmayın neden derseniz gözlemleriniz yanlış olabilir istemeden bir insanın vebalini alabilirsiniz zaten devlet araştırmaları sıkı tutuyor er veya geç gerçekten bir usulsüzlük var ise aldıkları maaş kesilip üstünede iyi bir ceza yerler aldıkları bütün paraları devlete %50 faizi ile geri öderler

devletimiz herşeyi hakediyor insanı zorla yalana dolana sevk ediyor yaşadığın hanede 248TL düşüyor ise engelli maaşını alamıyorsun yav hadi o evde tek gelir getiren kardeşse hadi o evdeki tek gelir getiren bi akraba ise ne yani milletin işi yok geçim sıkıntısı çekerken engellisine birde harçlıkmı verecek hem verdi diyelim nekadar verebilirki engellisine harçlık kendileri parsel parsel götürüyo orda sorun yok ama engellinin hanesine 249 tl düşüyorsa kişi başı engelli zengin sayılıp maaş verilmiyo

dünde bi kanalda başbakana bir engelli arkadaşımız yaklaşıp konuşmayı başarıyo engelli başnakana sayın başbakanım geçinemiyoruz maaşlarımıza zam yapın diyor başbakanın ceabıda şu şekilde onu alamayanlarda var şükredin deyip öteleyici gözlerle bakıyor bumudur yani

Üst Alt