19yaşımda başladığım çalıştığım Tek şirket Thy uçak bakım teknisyeniydim son senelerde hastalanınca 39yaşımda atıldım son 2yıl Mobing gördüm maaşımı yetkimi düşürdü şuanki Thy teknik genel müdürü Mikail Akbulut mikailakbulut@thy.com müdürden uğraştı 2yıl Başkan olunca bastırdı atıldım sonra genel müdür oldu 35yaşında https://turkishtechnic.com/tr/kurumsal/ust-yonetim/mikail-akbulut
2yıl Önce yeni yönetim kurulu başkanı olan Ahmet Bolat beye çıktım yardım istedim Ahmet.bolat@thy.com ama beklerken Babam hastalandı Alzeymer 4.evre kanser 2yıl zor yorucu geçti babamı bırakamazdım hakkın öldü dedi
İletişim bölümünde 3görme engellide atıldı 2yıl önce
Ahmet.bolat@thy.com mail atarak desteklerinizi bekliyorum Thy den atılan tüm Engellilerin işe dönüşü için baskı olsun
AYDIN 47637
ŞİRKET BİLGİM BENİ TANIYOR
ATILAN TÜM ENGELLİLERE DESTEK KURALIM
2yıl Önce yeni yönetim kurulu başkanı olan Ahmet Bolat beye çıktım yardım istedim Ahmet.bolat@thy.com ama beklerken Babam hastalandı Alzeymer 4.evre kanser 2yıl zor yorucu geçti babamı bırakamazdım hakkın öldü dedi
İletişim bölümünde 3görme engellide atıldı 2yıl önce
Ahmet.bolat@thy.com mail atarak desteklerinizi bekliyorum Thy den atılan tüm Engellilerin işe dönüşü için baskı olsun
AYDIN 47637
ŞİRKET BİLGİM BENİ TANIYOR
ATILAN TÜM ENGELLİLERE DESTEK KURALIM