Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haksız yere 2022 maaşları kesilenler birleşemez mi!?

karamars

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar ben devlete güvenerek böbregimin birini aldırdım ayrıca kalp hastalıgım var ve akut eklem romatizması var ve sol böbregimde taş var doktorlar tek böbrekli oldugum için riske giremiyolar.şimdi annem babamdan dul maaşı alıyor benim 2022 maaşımı kesmişler ve yeşil kartımı iptal emişler şimdi bana bir kagıt göndermişler sizin geliriniz var deniyor soruyorum ben 39 yaşındayım annemin aldıgı maaş 730 civarı bir büyük tüp 63 tl ve borçlarımız var onları ödüyor aldıgı para 2 gün demiyor beni 730 tl gelir gösterip maaşaımı nasıl keserler vekiller ogullarına çeşitli ad altında maaş baglatıyor bnm vekilim tc vatandaşının hakkını koruması gerekmezmi ama yok prim almak için her yola başvuruyorlar. bu adaletsizlik şimdi prim borcum oldugu için hastane bakmıyor kontrolümü yaptıramıyorum öbür böbregimde alınma riski var eger böbregimde alınırsa içleri vicdanları rahat edecekmi soruyorum gerçi bu yazdıklarım boşuna ama engelli arkadaşlarımız birlik olamazmı bu birlik saglanamazmı
ben bunu mrk ediyorum .

ACİK SÖLEYİM engellilerde birlik beraberlik yok bu ülkede allah sabir versin size ayni duruma bende düştüm ve yapacak bişey yok devlet yüzümüze baka baka yalan sölüylüyor devlet böle yaparsa insanlarda ne beklersin tek umud gelecek bakmak ne gösterir bilemem

engelliler birlik olsa..ah bir olsa.

Bir hareket başlatıp biri öncü olsa bence birleşmiycek engelli olmaz. yeter ki biri baş olup ne yapılması gerektiğini söylesin.. hepimiz 2022 maaşı mâduruyuz :(

bence sosyal medya baskısı yapabiliriz ilk etap olarak bir sadece bu konuda site kurulabilinirse

Üst Alt