Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haksız yere dul ve yetim aylığı alanlar!

hilal72

Aktif Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Ben burdan sesleniyorum haksız yere dul ve yetim aylığı alanlar sizlere sesleniyorum sizlerin haksız yere ve adaletsizce aldığınız kanunu kendinize göre uydurarak aldığınız SGK alınan emekli aylıkalrı sizlere haram zıkkım olsun boğazınızdan milim milim çıksın yediğiniz paralar imam nıkahı ile evli olup eski ölen eşinin dul aylığını alan kadınlar eşi ile anlaşmalı boşanıp bir evde kalmaya devam eden kadınlar bunu kabul eden eşede yazıkalr olsun bankaya gidip aylığı alan ayaklarınızda yazıkalr olsun sizlerin yüzünüze emeklilik yaşı yükseldi sizlerin yüzünden aylıkalr üç farklı sistemde hesaplanıyor tırpalanıyor sizlerin yüzünden bizler 2000 sennesinden sonra emekli olanlar hakkımızı alamıyoruz aldığınız her aylığın her kuruşu haram zıkkım olsun sizlere

Kul hakkı zaten affedilmeyecek.Ben hakkımı haram ediyorum.Zehir zıkkım olsun en yakınlaından çıkarsın Allah.En sevdiklerinin acısını tattırsın inşallah.Beddua etmiyorum Allah'a havale ediyorum!

hilal72

Tümüyle hatalı bir çıkarım. Tıpkı "kaçak kullananlar yüzünden elektrik fiyatları pahalı" yanılsamasında olduğu gibi... Emekli maaşlarının ya da asgari ücretin düşük olmasının tek nedeni siyasi/ekonomik tercihtir. Talana, ranta, peşkeşe, silaha, Diyanet'e vs. akıtılan milyarlarca dolardır emekli maaşının ve yoksulluğun nedeni. Bu iktisaden de böyledir, siyaseten de.

ben türkiye emekliler derneğinde tam 15 sene çalıştım ve gördümki o kadar çok kişi varki haram yere aylık alan size bir kaç tane örnek vereyim kadın memur emeklisi eşi vefat etti sonra kadın resmi nikahla evlendi bir kaç ay geçti elinde boşanma ilamı ile geldi yeniden eski eşinden dul aylığı almak istiyor neyse işlemleri yapıldı sonra ben hastaneye gittim arkamdan bir kadın hayatım diyerek bir adamla konuşuyor bu sesi tanıyorum dedim döndüm arkama baktım okadın kadın beni gördü bir an suratı kıpkırmızı oldu meğerse anlaşmalı boşanmış mezarda yatan adamın aylığını alıyor yatağında bir başka erkekle yiyor kim nederse desin nerden bakarsan bak
2-örnek 2 kadının kocası maden ocağında çalışırken ölmüş kadın dul aylığı alıyor oğlanları var sonra zengin güya 4 kat evi olan bir adamla imam nikahı ile evleniyor hem adamla beraber hemde eski eşi mezardaken kemikleri sızlarken başka adamla beraber onun aylığın alıyor tabi kanun dul diyor ya neyse o aylık ile oğlanları büyütüp evlendiroyr sonuç mu ne hayırsız evlat oluyorlar kimi karısından boşanıyor torunları getirip bırakıyorlar kimi oğluna para yetmiyor para istiyor anasından imam nikahlı bweraber olduğu adamda kadının üstüne bir şey yapmıyor kadında kaç senedir onunla evliyim ölse bana bir şey kalmıcek diyor kalmasın zavallı yaratık
3-üyenin bir tanesi vefat etti bir ay geçmedi kızının elinde boşanma ,ilamı geldi yetim aylığı bağlatmak istiyor işlemleri yapıldı kadın aylığı almaya başladı tabi köyden şikayet edenler olmuş adresi değiştirdiler sonra kadın bir ara yanıma geldi ben hasmileyim doğurursem aylığım kesilirmi dedi bende bilmiyorum dedim kasdına dedimki diyelimki kesiliyor asylık bunu bana söyletip karnındaki bebeğin vebalini banamı aldırceksin dedim sen zaten kocanla anlaşmalı boşanmışsın berabersin aylık devlete kalacak aman kalmasın diye işi icabına uyduranda sensin dedim ben bilmiyorum git sgk ya sor dedim.
4-kadının biri dul aylığı alıyor üye olmuş derneğe istifa etmeye geldi yasnında bir adam neyse işlemini yapıyorum kadın konuşmuyor adam konuşuyor adama dedim sen ne sıfatla konuşuyorsun eşiyim dedi yazıkalr olsun dedim eşi değilsin dostusun dedim eş olan karısını resmi nikahı ile alır kalkıp eski kocasının aylığınıda yemez dedim sizlere burdan okadar çok örnek yazabilirimki karnında bebeği varken eşinden boşanıp yetim aylığı alanıda gördüm bozuık olan biz insanlarız ne devlet ne hükümet bozuk olan bizleriz bir kanun mu çıktı illa biz o kanunu deleriz hak etmediğimiz halde ötv siz araç alırız aylık alırız say babam say zamanında çalışmayız çalışsakta sigortasız çalışırız iş bulduğumuza seviniriz ama birlik olup sigortasız çalışmayız demeyiz sonra başımıza iş gelince vay öylemi emekli olurum böylemi emekli olurum emekli aylıkalrı artsaya engelliler için gün sayısı düşşseya ha bire isteriz isteriz de isteriz

hilal72

Tamam, suistimaller var tabii ki. Ve tabii ki bunun nedeni insan hamuru! Ama "onlar yüzünden emekli maaşları düşük" demek yanlış.

Bu dusuncenizden.cok mutlu oldum..haksızlık karsısında susan dilsiz seytandır....gecenlerde internette bir video vardı kucuk kız kitap yırtıldı diye aglıyordu..örnekteki gibi insanların yetişmnesi gerekiyor..

Bu kadin milletine maas yaramaz zaten
(60 yasdan öncekilere)

Hani bu adaletsizligin önüne gecilecekdi.haksiz maas icin.

Üst Alt