bakım aylığı alan arkadslar forumda yazılarınızı okuyorum gercekten sizleri anlamıyorum.nedenmı nedenı şu.herkez birbirine memurlar eve gelmdı ne zaman gelır biriniz şöle diyo ben 3 yıldır bakım aylığı alıyorum eve kontrol memurları hıç gelmedı ne zaman gelır acaba ansızınmı gelır diyor.ya kardesım siz bu maasa hak edıpte alıyorsanız bu memurlardan sızın bu kadar korkunuz nedır.bırakın yaa ne zaman gelırse gelsınler siz sahıbelı bir seymı yapıyorsunuzda bu kadar panık yapıyorsunuz.haaa bu maasa hak etmedığınızı düşünüyorsanız o zaman panık yapmanız normal adamlar çünkü ansızın gelıyoo evde bakıcıyı yada maasa hak eden kişiyi bulamazlarsa sorun oluyoo...buralarda çok kişinin maası o sekıl iptal oldu .yan komsumuzun beyı evde bakım alıyordu memurlar gelmıs adam evde yok nerde dıye sormuslar hastaneye gitmış demıs eşi kımle gitmıs kendısı gitti demıs nasıl olur demısler kendısı nasıl gider ağır özürlü deilmi bu demıs memurlar karısıda ben bilmıyorum diyerekten işin içinden cıkmaya calışmış ama nafıle memurlar anlamıs işi coktan.adam koltuk değnekleryle yürüyoo nasıl buna ağır özürlü raporu verıyorlar ben anlamıs deilim.anlıyan varsa banada anlatsın ltvn...saygılar