Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hala kızıyım diye kendini tanıtan biri işyerime çeşitli sorular yöneltmiş!?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
235
Nedendir acaba diye bazen aklıma gelen bir olay var konu açıp sizlere de sorma gereği duydum olay şu ; Bundan bir yıl kadar önce çalıştığım karakolu uzun süredir görüşmediğim evleri de karakolun birkaç sokak ilerisinde olan akrabalarım aramış telefona çıkan memur arkadaşa ismimi de söyleyerek benim yakınım olduklarını halasının kızıyım demiş galiba öldü diye duyduk var mı böyle bir şey diye sormuşlar o da yok öyle bir şey gayet iyi demiş bunlar aynı gün ya da bir gün sonra yanlış hatırlıyor olabilirim bunu karakola gelmişler yine hala kızıyım demiş başka bir memur arkadaşa öldü mü biz öyle bir şey duyduk falan diye sormuşlar veya sormuş işte gelen kişi yine hala kızıyım demiş memur arkadaş yok öyle bir şey demiş hatta numaramı vermiş bunu da beni arayıp söyledi işte hala kızın öldü diye duyduk sordu numaranı verdim falan hem telefonu arayıp başka bir memura sormuşlar hem karakola gelmişler numaramı yine başka bir memurdan öğrenmişler bu ne demek oluyor falan şimdi oldum kendileri arasın numaramı almışlar nasılsa diye düşündüm ben karakolda pek durmazdım zaten evrak götürüyordum adliyeye beni kimse aramadı bende aramadım neden geldiniz ya da böyle bir şey sordunuz gibisinden olay kapanıp gitti ben zaten hala görüşmüyorum onlarla ama bu konu aklıma geliyor arada ne iş bu diye o yüzden merak ettim sorayım dedim benim yerimde olsanız siz ne düşünürdünüz bu konuda..:confused:

İlginç senle uğraşan akraban tartıştığın biri falan varsa ortalık karıştırmaya çalışmış veya senin numaranı öğrenmek isteyen biri öyle bahane uydurmuş öğrenmiş arar yakında eğer öyle bişi varsa

Kevser er nasıl yani sırf numaramı öğrenmek için mi bu ölüm mevzusunu uydurmuşlardır diyorsun ama bu ciddi bir itham öldü mü diye sorulur mu bir insan numaranı bırak gelince beni arasın falan de ne karıştırıyorsun ölümü öyle değil mi ?

Bencede ama işte ortalık karıştırmaya çalışmış olabilir birde bidaha atarlarsa veya gelirlerse arkadaşlarınız sorsun ağzını arasın ne amaçla sorduğunu anlarlar herhalde çalıştığınız yere gelince ne demişler mesela yok öyle bişey siz kimden aldınız bu haberi yrıca akrabası olsan zaten haberin olurdu falan demek lazım nasıl bir tepki vereceği kendini ele vermesini sağlar belki

sokrates

Bu olayı kafanda kurmuş olabilir misin? Bazen psikolojik rahatsızlığı olan kişiler bu tür düşüncelere kapılabilir. Bence etrafında çok güvendiğin birine gidip durumu anlatmalı ve işin aslını öğrenmelisin. Böylece "ne oluyor" diye düşünüp canını sıkmamış olursun.

Kevser er telden arıyor hala kızıyım öldü diye duyduk diyor yok öyle bir şey deniyor ona daha sonra karakola geliyor başka bir memura soruyor öldü diye duyduk çok kötü olduk falan diye numaramı o memurdan öğreniyor ama hiç aramıyor saçma değil mi olay ne bu şimdi ?
OturanBoğa olayı ben kurup uydurmuyorum inanabilirsin buna yaşanmış bir olay yani bunu ayırt edebilecek durumdayım şu anda .

Ararsa öğrenirsin yok aramassa pek kafana takma şuursuz biridir olay saçma haklısın

@Kevser er sağol cevap için modaratörden de deli muamelesi gördük iyi mi neyse salla gitsin zaten deliyiz ..:)

@Kevser er sağol cevap için modaratörden de deli muamelesi gördük iyi mi neyse salla gitsin zaten deliyiz ..:)
bir sene olmuş olay.yapanlar belli o zaman soracaktın ne ayaksınız diye.ayrıca ne olursa olsun senden izinsiz telini vermeleri yanlış.karakola gelınce onları bekeltıp seni çağırsalar daha güzel olurdu.belki hala kızı değildir.sana aşık bir hayranındır .telefonda görüşmek için böyle yapmıştır. ya da bir zapıktır :D

@nermin54 haklısın ama neden beni üzmek için öldü mü öldü diye duyduk falan gibi bir şey uydurmuş olsunlar onu anlayamadım ki evleri de karakola yakındı ben görüşmek istemediğim için gitmedim de aramadım da numaramı aldıkları halde onlarda aramadı işin ilginci .
@-mka numaramı veren memura neden verdin kime sordun numaramı verirken gibisinden hesap sordum zaten ama salla gitsin dedim çokta üstünde durmadım numaramı alan kişinin aramasını bekledim arayan soran olmayınca bende aramadım hala kızını falan zaten arasam biz gelmedik diyebilirlerdi diye düşündüm hala oğlu ile de kavgalıydım bulaşmakta istemedim onlara artık .

nermin54 karakolda hayran olunacak biri yok (ben hariç :)) zaten önce arıyorlar karakolu yok öyle bir şey diyor memur gayet iyi diyor benim için sonrasında da geliyorlar işin ilginci ben sırf madem numaramı aldılar böyle bir şey için onlar arasın gibisinden aramadım zaten hala oğlunu biraz okşamıştım daha öncesinden bulaşmayayım dedim bir daha şunlara ararlarsa konuşurum dedim onlarda aramadı .

sokrates

soru 1 memura sordunmu gelenleri eşkalleri hala kızıba benzıyormu
soru 2 hala kızı deilse gizli bi bayan hayranınsa ablası ya da kız kardeşi var mı :D

O gün ki kamera kayıtlarına neden bakılmadı gelen tanıdık mı degil mi 🤷*♀️aklımda deli sorular

@sevimm92 böyle bir mevzu için görüntü istenmez çok basit ve özel bir konu zaten . @-mka cevap 1 i salla cevap 2 demek bayan bir hayranım olması ihtimali var ha! yani beni beğenen bir bayan olması ihtimal dahilinde bu iyi işte :eek:

bende öyle derdim adresi değiştirince kızların bana bakış açısı değişti
anla işte:cool:
süslüman çoktu

nermin54 haklısın galiba 🙂ben bayan halimle istesem çoktan bulmustum kim oldugunu 👍

sokrates
hangimiz değiliz ki herkes biraz öyle zaten takmayın kafayı belki aldı numarayı sonra aramaya cesaret edemedi kapandı gitti mevzu

nermin54

olmaz.çünkü akrabasını kendıde sevmıo.benim başıma sarmak istemez.öyle delmi sokrates ?

Akrabaların, çok polisiye film izliyor galiba.:D
Büyük ihtimal daha orada çalışıp, çalışmadığını kontrol etmek istemişlerdir. Hazımsızlık kötü bir şey yapan akbabalar da olsa. pardon (akraba):D

Nurtan tespitin çok güzel sağol hatta benim aklıma şu bile geldi ; Birinden bir yerden kaza yapmış, ölmüş falan gibi bir şey duydularsa bunun kesinliğini öğrenmek ama üzüldükleri için asla değil :D için hem tel.de hem bizzat gelerek sormuş olabilirler belki diye düşündüm.

sokrates

Yani sonuç şu; Seni merak eden, iyiliğini isteyen kişi, şartlar ne olursa olsun mutlaka sana ulaşır. veee sesini duyup rahat bir nefes alır. :)

Bizimkiler daha çok nefes darlığı çekiyor o yüzden aramamış olabilirler onlarda haklı. :)

sokrates

hazımsızlık sindirim sistemi kadar, solunum sistemini de etkiler. haklısın.:D

Üst Alt