Nedendir acaba diye bazen aklıma gelen bir olay var konu açıp sizlere de sorma gereği duydum olay şu ; Bundan bir yıl kadar önce çalıştığım karakolu uzun süredir görüşmediğim evleri de karakolun birkaç sokak ilerisinde olan akrabalarım aramış telefona çıkan memur arkadaşa ismimi de söyleyerek benim yakınım olduklarını halasının kızıyım demiş galiba öldü diye duyduk var mı böyle bir şey diye sormuşlar o da yok öyle bir şey gayet iyi demiş bunlar aynı gün ya da bir gün sonra yanlış hatırlıyor olabilirim bunu karakola gelmişler yine hala kızıyım demiş başka bir memur arkadaşa öldü mü biz öyle bir şey duyduk falan diye sormuşlar veya sormuş işte gelen kişi yine hala kızıyım demiş memur arkadaş yok öyle bir şey demiş hatta numaramı vermiş bunu da beni arayıp söyledi işte hala kızın öldü diye duyduk sordu numaranı verdim falan hem telefonu arayıp başka bir memura sormuşlar hem karakola gelmişler numaramı yine başka bir memurdan öğrenmişler bu ne demek oluyor falan şimdi oldum kendileri arasın numaramı almışlar nasılsa diye düşündüm ben karakolda pek durmazdım zaten evrak götürüyordum adliyeye beni kimse aramadı bende aramadım neden geldiniz ya da böyle bir şey sordunuz gibisinden olay kapanıp gitti ben zaten hala görüşmüyorum onlarla ama bu konu aklıma geliyor arada ne iş bu diye o yüzden merak ettim sorayım dedim benim yerimde olsanız siz ne düşünürdünüz bu konuda..