Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halamın bakıma ihtiyacı var. Nerede ve nasıl hizmet alınabilir?

binalikabak

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba kalem hanım.benim halam babamın evinde tek kalıyor.beyin kanaması geçirdi.bez bağlanıyor.o bezi parçalayıp ortalığı dağıtıyor.kardeşlerim çalışıyor ona bakmaları imkansız.sosyal hizmetlere bildirdik geldiler raporu %80 sürekli ağır özürlü ibaresi koyulmamış.dolayısı ile buna biz birşey yapamayız üstelik yaşlıda gitmek istemiyor dediler.bu kadına kim bakacak bilmiyoruz hiçbir işini kendi yapamıyor.ne yapabiliriz.bazen götürüp hastahanenin aciline bırakmak istiyorum.içim el vermiyor.bir yol gösterebilirmisiniz.

Hastanenin aciline bırakmak mı? Olur mu öyle şey kardeşim...

peki evde bakım maaşı bağlanırsa , bakımını üstlenen birileri var mı? Şuanki mevcut rapora itiraz edin, görünen o ki gözden kaçan bir şeyler olmuş, yatalak ve kendi ihtiyaçlarını tek başına yapamıyorsa ağır engelli evet olmalıydı...

Siz il sağlık müdürlüğü kanalı ile rapora itiraz edin, onlar sizi durum değerlendirmesi için yeni bir hastaneye yönlendirecekler, Rapor Ağır engelli evet çıkacağını düşünüyorum ...

Üst Alt