Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halen açıköğretimde okuyan eşim diplomayı alamazsa atanamayacak mı?

elvan demirer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim eşim engeli sınavına girmek için baş vurdu ama açık lisede okuyor okuldan kagıt aldılar ama nolacak bilmiyorum sınava okuldan kagatla girecek eger olul bitmezse atanamıyorsun diyorlar nolacak bilmiyorum beni aydınlatın

bende açık lisede okuyorum bu sene mezun olurum inşallah ama okul bitmezse atanamıyor muyuz..

arkadaşlar aynen öyle oluyor yazıda belirtiyor mezun durumunda olup ta başvuranlar atama işlemleri olursa istenen belgelerde mezun olduguna dair diplomayı getirmesi şart yazıyordu inşallah bitirirsiniz ben bitirmek için akla karayı seçtim aslında çok basit herşey ortada adamlar söylüyor zaten sorular nerden gelecegini bakın bi açık lise sitesine sınava nasıl hazırlanılacagına,en son sınavdan 28 kredi aldım bitrdim şükürler olsun..

sonbahar.44 ; teşekkürler bilgi için...
1-soruların nerden geldiğini söylüyorlar demişsiniz linkini paylaşabilir misiniz?
2- mesela benim toplam kredim 192yi geçti ama ortak derslerden bazıları kaldı mezun olabilir miyim?

sen neyi bekliyorsunki açık lisenin istedigin bölümü bitir yine lise yine lise ugraştıgına degmez ben bi arkadaşa yaptım aynısını oda türkçe matematikmiydi neydi alanını otamatik degiştim genel kültür yaptım al sana mezun dedim okadar basit yani ugraştıgına degmez bence benim görüşüm sizin farklı bi gelecek varsa bişe diyemem..

Bende Mesleki Açık Öğretim Lisesi Okuyorum Dışardan Okulu Bitirdim Şimdi Kredimi Tamamlamaya Çalışıyorum 208 Kredim Var 32 Kredi Tamamlarsam Mezun Olucam İnşallah Mezun Olabilmek İçin Her Yolu Deniyeceğim :)

Bu Durum Kötü Oldu İşte Şimdi ÖMSS Kazanır İsek Diploma Olmadan Atama Yapılmayacakmı Bize :confused::mad:

Üst Alt