Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halen kamuda görev yapan biri ÖMSS ile başka bir kuruma atanırsa..?

YiRiZMa

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
evet arkadaşlar mantıklı bir cevabı olan yazsın olmayan patırtı koparmasın burda !

Halen kamuda herhangi bir kurumda görev yapan biri ÖMSS ile başka bir kuruma atanırsa orada göreve başlamak zorunda mı? Eğer başlamazsa ne olur? ne tür sonuçlar ortaya çıkabilir?

başka bir soruyla Atandığım yere mazeret belirterek atamamı iptal etme gibi bir şansım var mı?

Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum ;)

ENDEWANA katılmamak içten değil...madem iptal edecen ne diye tercih yapan tastik verirlerse gidersin SANA VERİRLER MERAK ETME SEN :D

xxxman;
oooo hadi hayırlı olsun, merak ediyordum senin atanıp atanmayacağını.. Sevindim..:)

ALLAH RAZI OLSUN kardeşim darısı diğer arkadaşlarında başına :eek: tabi bazılarından fırsat bulabilirlerse gitti 1 kişilik yer :mad:

yirizma;
kardeşim kimse sen atandın kurumda illa işe başlayacaksın die seni zorlayamaz ayrıca asil kadrolar olduğu gibi yedek kadrolar da olacaktır. sen gitmezsen yedekten biri gider bu kadar basit...
sen kimsenin zırt atmasına bakma...
hakkına hayırlısı ne ise onu versin alllahım..........

eywallah kardeşim öğrenmek istediğim de buydu.

Halen kamuda görev yapan biri ÖMSS ile başka bir kuruma atanırsa..? Atamasının yapıldıgı kuruma muafakat yolu ile geçişini yapar ve görevine devam eder..Gitmek zorunda değildir ancak bir sonraki tercih işlemlerine katılamaz,Çünkü atanan kişinin ÖMSS puanı diğer tercih işlemlerinde geçersizdir,bir daha tercih yapamaz.

Xxx sen nasıl olduda sınavı kazandın çok merak ediyorum. Halbuki günün büyük çoğunluğunu burada laf yetişmekle geçiriyordun nasıl olduda ders çalışmaya vaktin oldu...
...........enterasan..........

kardeş Allahın Takdiri diyelim kimsenin işinde gücünde gözümün olmadığını biliyor veriyor işte...sen asıl o soruyu çalışan arkadaşlara sor şikayet ediyorlar ama maşallah iyi puan almışlar demek ki öyle tempolu bir iş değil çok vakitleri olmuş ders çalışmak için

ben çok gördüm kamuda memur olup benim gibi işsiz insana laf yetiştiren mesai saatlerinde bile netle geziyorlardı gerisini sen düşün artık nasıl memurlarsa....

Arkadaşlar muvafakat almak uzun sürer mi? Uğraştırmasın bizi

Üst Alt