Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halen memur olanların EKPSS sonucu tercihleri..?

grcnckr

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Yerleştirme ve atama yapılmayacak haller
MADDE 14- (1) Halen memur olarak çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz, yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz.

ARKADAŞLAR BU KONU ÇOK ÖNEMNLİ ÖZELLİKLE İLK 2000 DE OLANLAR İÇİN EĞER ÇALIŞIPTA BU SINAVA TEKRAR GİREN VARSA İLK 2000 GİRDİ İSE TERCİH YAPAMA DURUMU SIRALAMAYI YARI YARIYA FARK ETTİRİR Mİ ACABA
BU KONU ÇOK ÖNEMLİ BU SEVİYEDE SINAVA GİREN ARKADAŞLAR BU DURUMUNU BELİRTİRSE BİZLERE YARDIMCI OLUR

BEN 87 ALDIM 1300 LERDEYİM BENİM GİBİ OLANLARI ÇOK ETKİLEYECEK DURUM

LÜTFEN BİRBİRİMİZE YARDIM CI OLALIM

Umarım tercihlerde ösym sistemi koyarda çalışan memeurun tercihini otamatik engeller engellemezse adam tercih yapar atanır sonra derlerki ordada memeursun burdada yerleşemessin der ama o kadro bir yıl dolu görünür

Valla bende 85.55 aldım sıralamam 1845 bende ümitsizim biraz heryerden umut kapmaya çalışıyorum bende :)

Üst Alt