Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halen öğretmenim. Engelli raporu almam durumumu nasıl etkiler..?

cangülüş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba benım de bir sorum olacaktı. Bilginiz varsa rehberlik ederseniz çok sevinirim. ben 5 yıllık öğretmenim ama atanamadım doğuştan hastayım yaşam kalitemi düşürüyor. Öğretmen olmamı engeller düşüncesiyle sağlık raporu almadım ve herkesten de gizliyoruz. tedavisi de yok. engelli öğretmen alımlarını duydum bu nasıl oluyor ayrıntılı bilgisi olan var mı?

MEB kişinin öğretmenlik yapmasına mani durumu olanları öğretmen yapmıyor. Sizin durumunuz bu şekilde değilse, bir sorun yaşamazsınız... Ama ben olsam zaten gizleyebildiğim kadar gizlerdim. Ne zaman ki emeklilik için gerekli şartlar oluşur ve emekliliği düşünmeye başlarım, o zaman rapor konusunu gündeme getiriririm

şu da var engelinizin ne olduğunu yazmamışsınız ama gerçekten öğretmenlik yapabilir misiniz atanamamışsınız atanırsanız aktif olarak öğretmenlik yapabilecek misiniz....?
1-eğer ki yapabilirim diyorsanız bırakın kalsın almayın rapor falan oturan boğa nın dediği yolu tercih edin.....
2-eğer ki sorun yok yapabilirim diyorsanız engelli kpss ile engelli öğretmen olarak atamaya başvurun bi de belki daha fazla şansınız olur.....
diyelim
3-yok yapamam diyorsunuz alın raporunuzu engelli kpss den engelli memur olarak başvurun memur olun.....
4-hadi öğretmen oldunuz ama baktınız yapamıyorsunuz.... alın raporu geri görev isteyin sizi engelinize uygun memuriyete yerleştirsinler....
engeliniz ne ve rapor varsa iş gücü kaybı yüzde kaç?yeni rapor alacaksanız alt kısmına öğretmenlik yapabilir ibaresi ekletin mutlaka.....
ya da işte öğretmen olabilir.....
engelli öğretmen alımları angelliler için olan kpss ye girmeniz gerekiyor benim bildiğim ....başka türlü de oluyorsa bilmiyorum....
inşALLAH kafanızı karıştırmamışımdır ALLAH hayırlı olanı nasip etsin.....

ben de sizinle aynı durumda sayılırım CANGÜLÜŞ...benimde gözümde problem var fakat belli değil.yarn rapor için hastaneye gidicem.ne olur bilmiyorum.ben de 10 senelik öğretmenim :) ekpss yi denemek istiyorum.ama şunu çözemedim, memurluk sınavına mı giricem yoksa öğretmen olmak için ayrı sınav varmı??bu sorulara cevap verebilen varsa çok memnun olucam :)

Üst Alt