Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk bankasının alacağı 1250 kişilik memur sınavına engelliler de katılabilir mi?

gk79gk

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba bilginiz vardır bu halk bankasına 1250 kişi alacaklar
ben üniversite mezunuyum ve uzman yardımcısı yada servis görevlisine başvurmak istiyorum. fakat ben tek dirsek deyneği kullanıyorum. acaba bizim de bu sınava girme hakkımız var mı? şayet girersek ve kazanırsak özürlü düzeyinde bir alım olmadığından dolayı bir sıkıntı yaşar mıyız?
bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba şimdiden teşekkür ederim.

nerden gördünüz Bu ilanı acaba?/ Bir link verebilir mi siniz ???

Tmm Tesekkürler.. Öğrendim Bakalım Hayırlısı,

özürlülerde yaş sınırı var mı ? Başvuru için yaşınız tutmuyor diyor da.

1250 kisi Oldugu hiçbir yerde Yazmıyor Ama ,=? Resmi sitede ?

1250 kişi evet ben başvurdum bakalım hayırlısı

gk79gk;

Merhaba ben bugün Ankara Halk Bankası Genel Merkezi arayıp bu konu hakkında bilgi aldım. Şuan için özürlü alımı olmadığını sınava girip kazansak dahi sağlık raporu aldığımızda sorun çıkacağını söyledi.Bende sınava girmekten vazgeçtim:(

Arkadaşlan bankacılık bir çok yönü ile engellilerin çalışması için çok uygun mekanlardır. Bu nedele bankanın bu tumunu protesto edelim.
Ben şahsen hemen e-postasına bir protesto maili çekeceğim. Sizlerde lütfen bu durumu protesto ediniz. Bizden başkası bizim haklarımız için mücadele etmez unutmayalım.

Ben emailde göndermiştim halk bankasına özürlü memur alımıda yapılacakmıdır die.Bana tekrar email göndermişler halkbankası sitesinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz diye.Zaten sitenizde özürlüler ile alakalı açıklayıcı bir yazı olsa ben size email atmazdım adamlar tenezzül etmiyorlar bile.

sadece prosüdürü tamamlarlar çoğu firmaların almadığına ben şahitim

Arkadaşlar ilanda bir engel görülmüyor. Zaten böyle bir ifade koymaları halinde ayırımcılık suçu işlemiş olurlar. Belli görevler için engelli olmak tabiyki uygun olmayabilir. Ancak bankacılık ve şube içerisinde engelli çalışması çok mümkün. Baş vurun almazlarsa yasal yola baş vurulabilir.

Valla benim hevesim kırıldı bu ülkede herşey zoraki gerçekleşiyor,torpil isteniyor devlet görevini yerine getirmiyor...

metol

sevgili sagopa
Memurlar net sitesinde
en çok ukunanlar kısmını tıkla

Zannedersem olmuyo, sağlık durumu:elverişli olmak yazıyo bedenen sağlam olmak

Butun bu alımlar sınavla mı acaba.?
KPSS dımı..
yanlıs degılım yanı...
teşekurederım..

BASVURULAR salı gunune kadar uzatılmıs arkadaslar..

Arkadaşlar bu arada size sorabilirmiyim Türkiyede ortalama ne kadar üniversite mezunu engelli arkadaşımız var bilen yada bilgisi olan varmı. ?

kım nerden bılebılır kı be kardes:)

Bu ilanlara nasıl başvuru yapacağım?

Üst Alt