Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk eğitim merkezinde çalışan arkadaşlar kimler?

Descartes

Aktif Üye
Konular
100
Reaksiyonlar
355
Benden başka kimler var ? Merak ettim.

O zaman sizlere bir sorum olacaktı :) bilgisayar sertifika başvuru tarihleri ne zaman başlıyor?

O zaman sizlere bir sorum olacaktı :) bilgisayar sertifika başvuru tarihleri ne zaman başlıyor?
e

:D Bu masum görünen tehlikeli soruyu ürettiğine göre , bu sertifikayı da alırsın.

Başvuru almaya devam ediyoruz . Çok talep oluyor. Ama ben danışmadayım bu işleri başka birisi yapıyor
z.
Yalnızadam evin hangi ilçedeyse oraya bağlı Halk eğitimine gidip müracatınızı yaparsını.

Halk eğitimindeki işleyiş bütün şubelerde aynı şekilde ilerlemiyor. MEB' bağlı bir kamu kurumuyz

Mesela geçen pazartesi Ankara'dan 1 TIR dolası kitap geldi.

ama kitap gitmeyen yerler de var

Bir de aklıma gelmişken yazayım; basvuru yapmadan önce diploma, tasdikname ne varsa yanında olsun

Çünkü bilgisayar sertifasına basvuru yaptiginda senden bunları isteyecekler.

Yalnızadam
) artık yalnız birisi değilsin. :)

Derslerine gitmek zorunlu mu ? Ve başvuru tarihinden sonra kaç ayda alabiliriz :)

Yalnız değiliz artık :)

yalnizadam

Tabi ki derse girme zorunluluğu var. Başka türlü uygulama yapmadan konuları kavrayamazsın.

Kurs 3-4 ay sürer ama tahminen diyorum. Sana yakın Halk eğitime sorabilirsin.

:) Artık seninle ölümüne kankayız

Üst Alt