Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Eğitim Merkezleri MEB sınavına hazırlık kursları açmış

Asmina81

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar İzmir MEB'e başvuru yaptığımızda bize kurs açılacağı söylenmişti, Başvurular bittiğinde arayın demişlerdi bu gün aradığımda gördüğüm tablo beni çok üzdü bir çok halk eğitim bu sınava hazırlık için kurs açmış ve derslere başlamış, bizim haberimiz bile yok, bize döneceklerini söylemişlerdi oysa, Halk Eğitimlerin Meb Sınavına Gireceklere Açtığı Kurslara kimleri çağırmışlar merak ettim, hiç biri kabul etmiyor yeni bir kursiyer, bazısı bize yazı gelmedi diyor, bazısı biz görme ve işitme özürlülere açtık diyor, bazısı biz diğer gruplara açtık ama kontenjan doldu diyor böyle bir saçmalık hak mı sizce... torpilliler kursa gidip sorulara hazırlanacak bizde onlarla eşitmişsiz gibi sınava girices bu ne saçmalık anlamadım... bu konuda bilgisi olan var mı?

arkadaşım inan kursa falan gerek yok evde çalış halledersin inşaallah

Ben çaalışıyorum, kpss kursunada gidiyorum ama bu haksızlığı yapmamaları gerekiyor, Bu kadar haksızlık olmaz yaaa... ne demek kafalarına göre kursiyer seçip kursumuz doldu alamıyoruz demek... bu hak değil hiç kimseye burada yapılan tüm sınava katılanlara haksızlıktır...

Aynı şeyi bana da söylemişlerdi eğer kurs açılırsa size haber vericez demişlerdi .Ama anlaşılan offff offf neyse susucam

Valla Murat ben bu gün susmadım, haksızlığa karşı susamazdım,
Telefonu aldım elime İzmir'de ne kadar Halk eğitim varsa bilgi aldım sonra bunların üst birimi varmış orayı aradım ağzıma geleni söyledim...
Konak açmış, Bornova açmış fakat hem kontj. dolmuş hemde ben bucadayım diye anca Buca açarsa gidebilirmişim, Sonra buca ısrarla biz açmıyoruz böyle bir yazı gelmedi diyip durdu. merkez ise biz yazılıları izmirdeki tüm halk eğitimlere gönderdik açmak zorundalar diyor... yani kim kimi kandırıyor, ne işler dönüyor ben anlamadım... kalktım gittim halk eğitim Buca Halk Eğitime açılırsa çagıracaklarmış...
Bu konu hakkında lütfen sessiz kalmayın... Bir hak varsa herkes yararlanmak zorunda... böyle olur mu yaa...

Kursu açan adam sorularıda verir mi verir duyda inanma.

valla arkadaşlar kurs açıyorlarda kendi adamlarını kursiyer olarak alıyorlar bize yer kalmamış tüm halk eğitimler öyle diyor, Soruları verir mi verir valla... bende katılıyorum... Bu arada Soykan yerinde olsam bu kadar strese girmem ya bu ne böyle... ama genede çok isteyen ve uğraşan herkes gibi İnş. sende kazanırsın memur olarak emekli olursun... :)

Diyecek birşey bulamıyorum, organizasyon yok, bilgi verme yok, sanki yangından mal kaçırıyorlar, uyanık olan, araştıran ve uğraşan ayrıca tanıdığı olan kazanıyor bu sistemde...

ya huylandırmayın insanı :) valla içime kurt düştü

imren bu kadar tepki vermenize gerek yok bence. 1 ayda size ne gösterecekler ki KPSS kursuna gidiyosanız siz onlara bir şeyler öğretecek düzeydesiniz demektir. Bu kadar endişeye mahal yok.

Ben kendi başıma çalışıyorum kursa giden biriyle yarşabilirim. Önemli olan kendi kendinize bir program dahilinde çalışmak.

Öyle her kursa gidene soruların verilmesi düşüncesi bile komik geldi :) :)

Benim korkum bu 10 tane sorulacak olan görevin nitelik ve özellikleriyle ilgili sorular.... bu konularda işleniyorsa orada bu hiçte eşit olmayacak... Bilgide vermiyorlar yaw... neyse hakkımızda hayırlısı tepki vermekten ziyade eşitsizlik ve adaletsizliği dile getirdim...

Türkiyede adalet ve eşitlik olsa bigün şaşırcam zaten.. hatta hepinize benden çay söylicem:)

Üst Alt