Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk eğitim müdürlüğünden alınan kurs karşılığı ücret istenmesi!?

keler

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba;
% 45(kırkbeş) özürlü raporum var.Vergi indiriminden yararlanıp emekli oldum.Daha sonra halk eğitim merkezinin düzenlediği emlak danışmanlığı kursuna katıldım.Kurs sonunda 100 TL ücret(bağış adı altında) isteniyor.bu ücreti ödememe gibi bir hakkım (engelli olmamdan dolayı)var mı.Çünkü bazı arkadaşlar siyasi ya da tanıdık ilişkisi nedeni ile ücret ödemeden kurs bitirme belgelerini aldılar.Teşekkürler.

Halk egitim kurslari kesinlikle bedelsizdir.

Erdalakbay cevabın için teşekkürler.Fakat ücret istiyorlar ne yapmamı önerirsin teşekkürler.

Bulunduğunuz ilçenin il milli eğitim müdürlüğüne şikayet etmenizi öneririm. Hala sonuç alamazsınız il milli eğitim müdürlüğüne şikayet edersiniz

bilgisayar kursuna gidiyorum halk eğitime normalde ücretliymiş engelli raporumu istediler kayıtta,ozaman ücretsiz dediler,bencede siz şikayet edin.

Onur ay;hangi ilçede gittiğini yazar mısın

Ben şu anda Halk Eğitim Merkezinde öğretmenlik yapıyorum tüm sertifikalar ücretsizdir.

Arkadaşlar merhaba;bugün halk eğitim müdürlüğüne giderek belgemi istedim.ücretsiz vermek istemediler,bunun üzerine alo 147 hattını görevlinin yanında arayarak şikayetçi oldum görevli hattaki kişi ile konuşunca ,korkmuş bir halde belgemi ücretsiz verdi.Hattaki kişi soruşturma açacaklarını söylemiş görevli memura. çünkü ücret istemek kesinlikle yasakmış. yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Üst Alt