Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk sağlığı kurumu mu yoksa Kamu hastahaneleri mi?

nuri3558

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar aralarında ki fark nedir? Çalışma ortamı maaş farkı ne gibi etkileri vardır?

Ben halk sağlığı kurumuna atandım memurlar ne iş yapar nasıl bir ortam var hiç bir yerde göremedim, yine de emin olmak için soruyorum..

Hangi il'e atandınız.
Khb ile hsm arasında maaş farkı olarak döner farkı var ama çok değil diye biliyorum
Ortama gelince şans işi

zeynep ünal

Giresun'a Türkiye Halk Sağlığı kurumu başkanlığına memur olarak atandım aralarında ki farkı anlamaya çalışıyorum, pek bir bilgi bulamadım halk sağlığı kurumu hakkında..

ne mezunusunuz düz memur olarak mı atandınız.
alandan atandıysanız dediğim gibi döner ve performans ücretlerinde sadece fark oluyor
halk sağlığı kurumu TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZLERİ BAZI İLÇE DEVLET HASTANELERİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR ları bünyesinde barındıran bir kurum, hastaneler ise kamu hastaneleri birliğine bağlıdır
düz memur iseniz genel anlamda yapılan işlem evrak işidir ama yapacağınız iş ünvan yoksa şu an şu işi yaparsınız bu işi yaparsınız demek doğru olmaz

Üst Alt