Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halkbank çalışma şartları ve sağladığı olanaklar

turkuaz06

Aktif Üye
Konular
64
Reaksiyonlar
1
-5 yıl tayin istemeyecegine ve de istifa etmeyecegine dair bir taahhütname imzalarsınız 10.000 tl tazminat ödeyeceginize dair.Ancak yasal olarak banka sadece egitim masrafını talep edebildiği için bu tutar 2000-3000 tl aralıgındadır.-İlk 6 ay stajyer servis görevlisi olarak çalışırsınız bu dönemde ortalama maaşınız 1400 tl civarıdır.Asaletiniz tasdik olduktan sonra 1800 tl(prim hariç) maaş alırsınız.
-Servis görevlisi operasyon ve pazarlama olarak iki departmanda görev yapar.Opeasyon evrak kayıt, kredi kulladırımı gibi işlerle uğraşırken pazarlama kredilerin ve banka ürünlerinin satışıyla uğraşır.Kariyer anlamında pazarlama daha iyidir.Ancak iyi bir pazarlamacının işin operasyon ayagınıda bilmesi gerektiğinden ilk işe girdiğinizde oturacagınız gişe size çok şey katacaktır.
-İngilizce bilginiz şubelerde işe yaramaz ancak ticari şubeler ithalat-ihracat-kambiyo gibi işler yaptıgından ingilizce gereklidir.
-Mesainiz sabah 9'da başlar 6'da biter.Ancak çıkış saatiniz genellikle 6 olmaz daha geç bir zaman olur.ortalama saat 7 gibi çıkarsınız.

Sınava Katılma Koşulları
1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ya da yabancı uyruklular için, 4817 sayılı Yabancıların Çalışma İzinleri Hakkında Kanun uyarınca yetkili makamlardan Türkiye’de
çalışma izni almış olmak,
2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
3. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlar ile zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü
bulunmamak,
4. 01.01.1982 ve sonrası doğumlu olmak,
5. Üniversite ya da fakültelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden veya bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye ya da yabancı ülkelerdeki eşitlerinden mezun olmak
ya da sözlü sınav sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıf öğrencisi olmak,
6. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, vücut veya akıl hastalığı ya da vücut sakatlığı gibi özrü bulunmamak, sağlık durumunun, Türkiye'nin her yerinde görev ve seyahat yapmaya elverişli olduğunu tam teşekküllü resmi bir sağlık kurumundan alınacak
raporla belgelemek (Sağlık kurulu raporu giriş sınavını kazandıktan sonra verilebilir.)

Özürlülerle alakası yok.

özürlü personel alımı olduğundan emin misiniz_?

şartlar pek onu göstermiyor da:)))

Özürlüler de girebiliyor bu sınava ;) Ben kayıt yaptırdım yarın son gün bilginize.

Arkadaşlar 27sine kadar uzatılmıştır. Haberiniz olsun.

turkuaz06;
turkuaz sartlar bana gayet uyuyor başvursammı acep bende bankada calışıyorum hemde sube olarak ticari birimdeyim

Bu arada servis görevlileri derken ne kastediliyor acep

Bosver giişeyi ben direk birim operasyoncusu olarak calışıyorum valla arada satış bile yapıyom napam iş basa düşünce

tarikuzel;
nerden ettirdin o kaydı bana lik atarmısın :)))

Evet lisans mezunuyum artı anlamadığım olay servis görevlisi deyince aklıma ilk gelen sey servis söförlüğü :))))

Ahanda başvuram dedim ama şifre istiyo önce para peşin kırmızı meşin dio :)))

He öle deseniz ya servis görevlisi deyip benim kafamı karıştırıyosunuz :d:)))

kalsınn aman buraya girennn özürlü olur çıkarrrrr baksana robot arıyorlarrrr

Bankanın kendi içinde sınıflandırması Servis görevlisi uzman yardımcısı yönetmen diye gidiyor işte :D ama tavsiye ederim arkadaşlar girin sınava şartlar güzel yakın zamanda Ataşehirede taşınıyor.:cool:

hakko.0101;

zaten özürlü alımı yapılıyo bu bir
ikinciside bi kösede durmkta kimseye hayır getirmes :)))

kanber;
hangi kurumda işe başladın ne kadar maaş alıyorsun hangi bölümdesin. bende yakın zamanda bankanın engelli kadrosunda çalışmayı düşünüyorum... bilgi için teşekkürler.

kanber;

beni halk bankasından aramadılar sadece sizden bilgi edinmek istedim bu kadar. sizden birşey öğrenmek istiyorum ben işitme engelliyim ama o kadar ileri değil kulak. işitme cihazı kullanmadan dudak okuma yapıyorum ve dudak okuma yaparak herşeyi anlıyorum. ileri derecede % 50 engelli raporu aldım 3 hafta önce. ben bankalara başvuru yaparsam alırlar mı başvurularda işe . ben teknik lise mezunuyum. 2 yıllık üniversite okudum bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümünü okudum. geçen sene 4 yıllığa geçiş yaptım 2 yıllıktan açıköğretim işletme okuyorum seneye son sınıf olacak şimdi 3. sınıftayım. genel olarak bankalar işitme engellileri çalıştırıyor mu yada başvurularda değerlendirilip işe kabul ederler mi?

ne sınavı bu ???? iş kurdan mı alıyorlar bunun bilgi yok mu insan kaynaklar bölümüne gidip başvuru mu yapıyorsunuz biraz bildirir misinizzz

İşkura kaydın varsa zaten Halkbank belli dönemlerde sizi arıyor ve mulakata çağırıyorlar sonra uygunsanız alım yapıyorlar ;)

merhaba turkuaz06,

bu ücret gerçekten doğrumu? ücretler konusunda çok fazla bilgi kirliliği var da emin olamıyorum.:(
1800 tl net maaş mı? brüt mü? bilgiye nerden ulaştınız?
cevap werirseniz sevinirim.
teşekkürler.

merhaba turkuaz06,

bu ücret gerçekten doğrumu? ücretler konusunda çok fazla bilgi kirliliği var da emin olamıyorum.:(
1800 tl net maaş mı? brüt mü? bilgiye nerden ulaştınız?
cevap werirseniz sevinirim.
teşekkürler.

Servis Görevlisi = 1150 TL(Asistanlık bitince yükseliyor.)
Servis Asistanı = 1150 TL
Maaş dışında ek bir gelir var mı?
Halk Bankası ağır sanayi bölgelerinde görev yapan çalışanlarına bölgesine göre belirlediği oranda yada miktarda ek ücret ödemektedir.
Günlük 7,5 TL yemek ücreti ödemektedir.
Ocak, Nisan, Temmuz, Ekim aylarında bir maaş ikramiye verilmektedir.
KPDS sınavından aldığınız puana göre 550 TL, 400 TL, 250 TL gibi ekstra bir ücret ödenmektedir.
Maaşınız peşin yatırılmaktadır.
İşi bırakırsam ne kadar geri ödeme yapıyorum?(İlk beş yılınızda işi bırakırsanız)
Uzman Yrd. = 15,000 TL
Servis Görevlisi = 10,000 TL
Servis Asistanı = 8,000 TL
İş içerisinde yükselme imkanı var mı?
Evet var. İlk yükselme sınavı 4 yıl sonra, diğer sınavlar ise her 3 yılda bir yapılmakta. Kurum içi yapılan sınavlarda sınav sonucu ve performans değerlendirmesine göre ünvanınız yükselmektedir. (ilgili kurum için sınav adı Halkbank Ünvanda Yükselme Sınavı). Her yükseldiğiniz kademede en az 500 TL gibi bir artış söz konusu.
Tayin olabilir miyim?
İmzaladığınız iş aktin de beş yıl boyunca tayin istemeyeceğinize dair bir ibare bulunmakta.
Şubeler arası çapraz geçiş mümkün mü?(Becaiş)
Böyle bir transfer söz konusu değildir.

Üst Alt