Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halkbank'da, PTT Bank'ta olduğu gibi adreste ödeme sistemi olmalı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zorro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zorro

Aktif Üye
Konular
235
Reaksiyonlar
8
Bizim akraba engelli oğluna yetim aylığı bağlandı halk bankdan alacak her ay kış günü Gide gele

Neden PTT bankta ağır engelliye uygulanan evine engelli maaşı gönderilme sistemi neden yoktur?

Zorro
mesaj kutunu temızle dolmuş mesaj gıtmıyo

Konu hakkında bilgi sahibi olan yok mu?

Ayrıca edevlet sistemi niye çalışmıyor sgk.
Telefon numarası nereye Kayıt ediliyor SGK nın
Kısa mesaj ile bilgi almak içi SGK hakkında

ben ziraat bankasından alıyom.

Yeni mi yaptırdın
Hani Halk Bankasından Alıyordun -mka
Var mı Ziraat bankasında engelliler için yenilikler

Zorro

hiçbir zaman halkbankdan alıyom demedım.bulundugum yerde şubeside yok zaten.en baştan beri ziraatten alıyorum.yenilik var mı yokmu bilmıom.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt