Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halluks-valgus için verilebilecek oran nedir?

Revenge1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Merhabalar Ben Halluks-valgus ve Ayak parmaklarımda çekiç parmak durumu var bu yüzden Askerlikten muaf olmuş oldum acaba bu durumumdan ötürü yüzde kaçlık rapor alabilirim

Son düzenleme:
Alt Ekstremiteye ait bazı sorunlarımdan dolayı yüzde kaç rapor verilebilir ?

Merhabalar aşağıda sıraladığım sorunlarım yüzünden hayatım aşırı etkileniyor hangi işe girdiysem bu sorunlar yüzünden işlerden ayrılmak zorunda kaldım...

1.Halluks-valgus (bu yüzden Askerliğe elverişssiz raporu aldım),Halluks-valgus yüzünden olması lazım sol bacak ve baldırda fazla ayakta kalmaktan inanılmaz ağrı ve sonrasında yürürken sekmem.
2.Her 2 Ayak altı bol nasırlı(Nedeni parmak kemiklerimin düşük olması bu yüzden ayakta durmak yada adım atma sırasında feci şekilde ağrıyor olmaları).
3.Her 2 Ayak parmaklarımın çekiç parmak benzeri deforma olması.
4.Düz Tabanlıktan galiba topuk ve ayakta aşırı basınçtan dolayı 10 dk'dan fazla ayakta duramıyorum.

Bu sorunlarındam dolayı yüzde kaç rapor alabilirim...

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
@Revenge1, hala buradaysaniz aynı rahatsizliklar eşim de var yüzde kaç rapor aldınız

Üst Alt