Arkadaşlar merhaba Organik olmayan Psikoz hastasıyım ama halüsinasyon görmüyorum , sesler duymuyorum .. Bu bakımdan normal bir insan gibiyim .. Sadece yoğun duygulara sahibim , şüphe,korku,endişe , panik ,heyecan,iç sıkınıtısı, insanlardan uzaklaşma ,içe kapanma, iletişim kurmakta zorlanma , insanlar benim hakkımda konuşuyormuş gibi hissetme v.s.
Benim ile aynı durumda olan varsa hastalıkla nasıl baş ettikleri , hangi ilacı kullandıkları , hangi ilaçtan fayda gördükleri gibi konularda fikir alış verişi yapmak istiyorum ..
Kullandığım ilaçlar ; Xeplion 100 mg İğne , Redepra ( uyku için) Xanax 0.5 mg
Forumda organik olmayan psikoz ile ilgili konu var ama o bölümde ki arkadaşlar halüsinasyon gördüklerini , sesler duyduklarını yazmışlar , bu nedenle benim ile aynı durumda olanların daha sağlıklı fikir alış verişinde bulunması için bu konuyu açtım .Umarım faydalı olur.
Benim ile aynı durumda olan varsa hastalıkla nasıl baş ettikleri , hangi ilacı kullandıkları , hangi ilaçtan fayda gördükleri gibi konularda fikir alış verişi yapmak istiyorum ..
Kullandığım ilaçlar ; Xeplion 100 mg İğne , Redepra ( uyku için) Xanax 0.5 mg
Forumda organik olmayan psikoz ile ilgili konu var ama o bölümde ki arkadaşlar halüsinasyon gördüklerini , sesler duyduklarını yazmışlar , bu nedenle benim ile aynı durumda olanların daha sağlıklı fikir alış verişinde bulunması için bu konuyu açtım .Umarım faydalı olur.