Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi akülü sandalyeyi önerirsiniz? Sigortadan para alabilmek için ne yapmak gerek?

MUR37

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
sevglil site üyeleri ben akülü sandalya almak istiyorum
hangi marka nasıl bir sandalye almam gerekir?
ayrıca ssk dan biraz parasını alabilmem için ne yapmam nasıl bir rapor almam gerekir, hangi basamakları izlemem gerekir?
teşekkürler

arkadaş öncelikle bulunduğun yere bağlı tam teşekküllü bir hastaneden akülü tekerlekli sandalye kullanabilir ibareli rapor alman gerekiyor raporu alırken ayrıca sana raporu veren branş doktoruna akülü sandalye kullanması gerekir diyede reçete yazdırman gerekir bunlarla beraber sağlık karnesi önyüzü fotokopisi, kimlik fotokopisi çalışıyorsanız vizite kağıdı ve bir dilekçe ile bağlı bulunduğunuz sgk il müdürlüğüne başvurmanız gerekir. kağıtları onaylattıktan sonra siz kendiniz bir firma ile anlaşıyorsunuz arabanızı alıyorsunuz aldığınız arabanın faturası garabti belgesi vefirmadan size verilen diğer evraklarla tekrar sgk ya aldığınız arabayla birlekte giderek onaylatıyorsunuz işleminiz bitiyor daha sonra bekliyorsunuz sgk dan size ödenecek 1.700 tl ne zaman çıkarsa..

hımm yazmayı unuttum benim aldığım akülü tekerlekli sandalye LAMİRA EasyLive B modelfirma çok kolaylık sağladı tavsiye ederim arabadan da çok memnunum...

arkadaslar bakin arkadas bir soru sormus hangi marka sandalye onerirsiniz diye
yoksa ben aldim baskalarindan banane mi diyorsunuz nedir durum ...

LAMİRA EasyLive modeli oldukça kullanışlıdır.Tavsiye ederim.

istemişolduğun akülü tekerlekli sandalyenin bizdeki fiyatı 1700 tl bantex markalı bu ürünü istersen sana resimleri ile tanıtabiliriz.
cem bilen 312 3437875

gönderin resimleri bakıyım birde tahsilatı nasıl yapıyosunuz ben kastamonuda oturuyorum

mrhabalr... ben konya yerli üretim apego E kullanıyorum.... s.g.m.s diye ararsanız bulursunuz.... yaa hiç memnun değilim. 6 ayda garanti bi arıza yapar... aracı alalı 4 yıl felan oldu. şu an bozuk yatıyor.. aracın artık değişmesi gerktiği söyleniyor, firmam taradından.. bu araçların sık arıza yapması benden mi kaynaklanıyor, üründen mi anlamıyorum... akü 7-8 ay anca dayanıyordu... bıktım artık yaa 5 ayda bir koca arabayı taa mersin/bozyazıdan konya ya yolluyorum.. kargo+masraf derken bu iş kafamı ağrıtmakta....

sizlere sorum mersin bozyazı ya en yakın hem servisi olan hem de iyi bir araç markası var mıdır? cevabınızı bekliyoruum....

mrb adım erkan &80 özürlüyüm bakıma muhtaçlık raporum var fakat almaktayım
şuan ßiryerde çalışıyo gözüküyorum ssklı olarak ssk mı hepsini ödüye ßiliyomu
yani 10 seneyi ßen interneten okudum ßöyle ßirşeye rasladım

kardeş ben de yeni aldım çok memnunum fabrikadan direk satış yapıyorlar ve servis hizmetleriyle de bizzat kendileri ilgileniyorlar ben alalı 3 ay oldu akü şarjını iyi ayarladığında sorun olacağını sanmam tavsiye ederim.. Lamira EASY LIFE Akülü Tekerlekli Sandalye

Türkiyenin neresinde olursan ol firma ile anlaşırsan arabayı sana getirirler sorumlu Sertel bey benim adımı söyle ismail çelik bozüyük ten de tavsiyesi var diye..

sgms bu aaba isine yarar rampa ve engel tanımıyor tamamıyla yerli üretim 4 aydır kullanıyorum hic bir sorunla karsılasmadım
sgms APEGO / B

Akülü Engelli
Arabası

ENGEBELİ ve ZOR YOLLAR İÇİN BÜYÜK TEKER -GÜÇLÜ MOTOR

sayın mutineer .... henuz aracınızı alalı 4 ay olmuş .... 1 yılı doldurduğunuzda s.g.m.s ile ilgili anlattığımı anlıyacağınızı umuyorum

çelik abi, soyleminiz üzreine sertel bey ile mail le irtibat halindeyim... teşekkür ediyorum.... firmalarının tek ilk alımda teslimatta değil, tüm arıza larda da kargonun şirketlerine ait olduğunu soylediler, çelik abi doğruluk payı nedir?

Üst Alt