Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi araba modelini seçeceğime karar veremiyorum?

CEM33

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Yenı ındırımlı araca alacam karasız kaldı
honda benzin lpg
toyota dizel
megan 4h dizel
karar verdım bunları kullan arakdaşlar bır fıkır beyan edermısınız

cok kotu yorumlar okudum gocuk bu kasalarda varmiş

Fiyat Aralığın Nedir?
Ayrıca Markaların Hangi Modellerine Bakıyorsun?
Bunlara Açıklık Getirirsen Daha Net ve Açıklayıcı Yorum Yapabiliriz.

honda benzin lpg
toyota dizel
megan 4h dizel
EN FAZLA 80 90 BİN

CEM33

Sana tavsiyem Toyota Dizel Alman, Hem Kullanırken Hemde Satarken de Fazla Sıkıntı Yaşamazsın.

@CEM33
Bende bir önceki kasa Honda Civic vardı, fabrikadan LPG uyumluydu, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Düşük araç fiyatı ile dizel ekonomisini yakalıyorsunuz (LPG dizelden çok yakıyor ama litre fiyatı ucuz).
Size otomatik araç mı gerekli? Yılda kaç kilometre gidiyorsunuz?

Haklısınız Honda Civic'in güncel (2016) kasası ile ilgili bazı araçlarda göçük sorunu çıktı, aslında kaportada olan esneme sorunu (güvenlik ie ilgili sıkıntı yok) ama yinede sıfır araçta kimse böyle bir sıkıntı istemez. Youtube tan Civic dizel videolarını izlerseneniz artık kasım 2017 den beri göcük sorunun çözüldüğü söyleniyor.

Toyota Coralla kendini ispatlamış ama en boş dizel , Civic'in en dolu LPG'lisi ile aynı fiyata.

Megan dizel ise bayağı pahalı . Şahsen eski Civic kullanıcısı olarak eğer otomatik dizel Megan düşünürseniz otomatik dizel Civic'e de bakın derim, şanzımanı ZF şanzıman (CRV dizelde de kullanılan) Alman. Bence şanzıman için bile alınabilir.

CEM33 Bende 2015 dizel otomatik corolla var. uzun yolda yakıt süper ama şehir içi ve özellikle kışın yakıt yüksek örnek yazın şehir içi 900 km yi rahat görüyorum kışın 700 km yi zor geçiyor çok yol yapmıyorsanız size lpg li araç tavsiye ederim corolla alın lpg taktırın rahat edin derim.

Japon mu Fransız mı dersen ben japon derim iki japon arasında honda daha havalı çok kullandım biliyorum .

yanı honda dıyorsunuz

Yılda kaç kilometre yaparsınız? Otomatik mi olmalı? Bunlar önemli kriterler. Eğer çok kilometre yapmazsanız ve otomatik istiyorsanız 130 bine otomatik LPG li Civic seçenekleriniz içinde en mantıklısı bence size maliyeti 81 bin. (bu arada yuh diyorum öğlenki fiyatlar ile akşamki fiyatlar arasında 8-10 bin fark var, sanırım ay sonu farkı)

Megane gereksiz pahalı, Toyota bence biraz eskimiş bir kasa.
Çok kilometre yapmam , manuelde olur dersen 94 bin Corolla al derim (size 59), 20 bin cebinde kalır.

İlla dizel düşünme , en düşük dizel Coralla 136 bin, Benzinli 94 bin. Yılda 10 bin km yapsan 5 yıl sonra dizelden karın 9 bin tl olacak sadece, 40 bin lira fazladan ödersen eğer (bence çok mantıklı değil). Hesabını kitabını yap, araçları gör, bin.

arkadaşım ben skoda aldım memnunum sanada öneriim elini cabuk tut yakında yuzde 20 30 zam gelecek

hangi arabayı alırsan al ama mutlaka 5 yıl önce bu sitede paylaştıgım şu konuyu mutlaka oku ..sakın ihmal etme oku : https://www.engelliler.biz/forum/en...-kaskolu-kaza-yaptim-vay-basima-gelenler.html

Çok kişiye araç konusunda fikir verdiğim oluyor..geçenlerde bir engelliye Ankara iline araç almaya gittik..Fakat 130 bin liralık arac dolar artışından 153 bin lira oldu (egea sw 1,6 en ful modeli).. yani biz vazgeçtik bu sene asla araba falan almıyoruz..bu fiyat oynaklıgında sıfır araba alınmaz..sadece 10 gün de 20 bin tl dolar kuru yüzünden fiyat arttı.. bu çok tehlikeli bir durum.. şayet çok çok acil araç lazım değilse ben almamanı tavsiye ederim..ama tabi bu sadece tavsiye.. şimdi dolar 6,50.. yarın 8 tl olunca o dediğim araç 153 bin liradan 200 binlere yaklaşınca beni suçluda bulma sakın...alacaksan al..ama ben asla almam bu fiyatlara... sahi dolar neden almıyorsun ki :D

Araç fiyatları hazır yükselmişken ben de 2006 1.4 dacia lgp li var ne kadar eder. 93000 km. de

sokrates kaniirfan
Fiyatlar yüksekte kimsenin ne almaya ne de satmaya niyeti var. 2. elde de birçok araç var. Şişmiş fiyatlarla satamazsınız bence, kelepir verirseniz anca. kaniirfan
Haklsınız, elindeki 100 bin lira ,1 gün sonra 80 bin lira . Yakıt fiyatlarının ne olacağı malum. Engelli toplu taşıma kartlarımızı kullanmanın zamanı geldi!

20-21 bin tl. civarıymış benim arabanın piyasası ben baktım netten satmaya niyetim yok zaten merak işte .

2 el opel mokko buldum 2016 model bu nasıl araba comso dizel

CEM33

ÖTV indirimli araç alma imkanınız varsa ikinci el almayın, bence de ÖTV indirim hakkınız varsa bile acil değilse araç alınmaz, piyasa dengelensin bir.

Fiyatı iyiydi, dolar şaha kalkınca kötü oldu. SUV tipi almak daha iyi. Ben seviyorum. Birader bu sene 2008 model ikinci el honda civic aldı 55'e. O da güzel. Mokka'yı hiç bilmiyorum. Bence kafana yatan markaların yetkili satış yerlerini gezip, kafana yatan araçları dene ve araç özelliğine göre karar ver.

Honda Civic iyidir bagaj yeterse.
Engelliden satılık araçlarada bakın derim ama
65.000 TL ye 2. El aracı olan araca engelliden engelliye 75 yazmış adam bide yurtdışı işin yoksa 2 sene sonra Ankara’ya git.

Honda(civic sedan) nin bağajina manuel sandalye sigarmi deneyen varmi?

Bence seat leon FR bak. Audi A3

Golf 7 ler BMW 1 kasalar ocak ayında kasa değiştircek bekleyip onlarada bakabilirsin.

merhaba subat sonunda araba almayı düşünüyorum henüz çıkmadı ama Cıtroen c5 aircroos modelini çok beğendim mart ayına kadar gelebilirmiş sizin bu araç hakkında bilginiz ve görüşünüz varmı acaba ? bizim alma standartlarımıza bu araç gelirmi

Üst Alt