Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi arabayı hangi bayiden ne kadara aldık?

erhan112

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar malum 2017 otv fiyatlari cok degistirdi..bayi bayi aramaktansa en azindan aldigimiz arabalari bayisi ve fiyatini paylasabilirsek bizde alirken su bayi su fiyata veriyor diye hem pazarlik edebiliriz olmadi o bayiden siparis ederiz diye dusundum..cunku her bayi farkli oranda indirim yapiyor

Bence de önemli bir konu, yeni araç alanlar donanımları ile birlikte paylaşımda bulunursa faydalı olur

İlk paylaşımı ben yapayım
Peugeot 508 alur donanımında şu anda kampanya var 149 binlik aracı kampanya ile119 a düşürmüşler(nasıl bir kampanya ise) bu araç otamatikman %50 lik öyv grubuna giriyor indirim ile 80 bin fiyat verdiler
Ford mondeo 2016 titanyum 136 binden kampanyalı 125 bine indirmişler, ötv indirimi ve peşin ödeme şartı ile 80 bin tl bıraktılar (Benzinli1,5 ecoboost otomatik)

Son düzenleme:
Bildiğim kadarı ile araç alımında oran önemli değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peugeot 5008 olsaydı düşünebilirdim aslında.Bir de bayiilerde çok uçuk kaçık fiyat veriyorlar ötv indirimli diyince ayaklarını diriyorlar.Kuzey nissan bayiisi sitesinde qaskqai 130 luk x- tronic yani otomatik sky pack modelini 124.790-TL yazmış.Tel açtım bana 86.000-TL olur ötv indirimli diyor.Halbuki bu 124,790-TL ötv indirimli 77,500 tl ye gelmesi gerekir. % 60 ötv li hesap edildiği zaman.

2014 aurıs 69 bin tl idi. 45 bin liraya aldım artı 3 bin lira da masraf ettim. Araç alım tarihi 04.09.2014

AUDİ A3 sedan kasa dizel otomatik 118 000 TL DEN 65.000 tL YE İNDİ tarih aralık 2014 antalya başaranlar

Toyota Auris 2016 1.6 skypeck Otomatik vites benzinli aracı 81 den 56 ya aldım (Aldığım fiyata kasko sigorta dahil) full paketti

bu araç alımlarında araç için heyete mi girmek gerekiyor rapor oranı fiyatları etkiliyor mu bilgi alabilirmiyim

_sevda_ rapor oranı fiyatları etkilemez, bir rapor almanız gerekir tabi ama oran değil engel türü önemlidir, ortopedik engeliniz olması gerekiyor.

2016 Honda cıvıc sedan Elegance liste fiyatı 83.200 tl idi 76 bin düştü ötv siz 51 bin tl ye aldım, aracı 20.06.2016 da aldım

karizmatikmen

65 bine çok iyi almışsın. O zaman ötv %45 idi indirim ile 81 e gelir, bayağı iyi fiyata almışsın

karizmatikmen

65 bine çok iyi almışsın. O zaman ötv %45 idi indirim ile 81 e gelir, bayağı iyi fiyata almışsın

pazarlık meselesi, pazarlığı sıkı yaparsan hatta il il araştırın fiyat o kadar oynuyor ki Ben Antalya da ikamet ediyorum, araştırmalarımda 80 bin den başladı, Gaziantep de 66 tl ye kadar düştüler aynı araç aynı özellikler, en son Antalya ile pazarlığa oturdum olur du olmazdı 65 e bağladım.

Evet orjinal LPG li full modeli Navigasyonlu

karizmatikmen araç alacağımız zaman vekaleten pazarlık yapmanızı istesek :)

şaka bir yana herkes kazasız belasız sağlıkla kullansın inşAllah

en az yakan araba hangisi 1.6 motor otomatik

arkadaşlar benim h sınıfı ehlıyetım var 2015 yılında raporunda var bu raporla vergi indirimim var heyette girmeme gerek yok bence raporum yeni tarihli olduğu için düşünüyorum siz değerli arkadaşlarımın bilgilerini öğrenmek isterim

10.07.2017 Bmw 118i m sport 157 bin otv siz 89 bine aldim bayiler arasinda cok fazla fiyat farki yok ben onlarca bmw bayine sordum 100 tl ile 300 tl arasinda fiyat farki cikiyor oyle ucuk bir fark goremedim

Kendi açımdan söyleyim, ben bu paylaşımları çok faydalı buldum ve bayağı bilgilendim, paylaşımlara devam edelim lütfen, almış olduğunuz araçlara güle güle binin...

Battal; sen araştırmamışsın belli, bundan önceki aracım toyota yı Antalya 33 bin lira fiyat verdi, Antalyanın Fethiye ilçesinde 31,50 Tl fiyat verdi arada 2 saat yol var bende fethiyeden aldım, masraf sadece geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama 20 lira gidiş 30 lira da gelirken mazot yakmışımdır.

karizmatikmen

Kardeş aslında dolaylı yönden araştırdım şöyleki;
Bizim gazi arkadaş 2012 yılının sonunda yılsonu kandırmaca kampanyasından honda civici ankarayı da araştırarak eskişehirden 40 bine tüplü aldı. Bende bu fiyata vermeyen efeden pazarlık ile 39.750 tüplü aldım. Araç 56 bin beşyüz tüpsüz fiyattı ile ötvli satılıyordu. Tabi ilk işin acemiliği oluyor. Bundan sonrakinde temkinli davranmak istiyorum.
Şu anda geziyorum arasıra bayiileri hiç extra indirim yapmayan bayiiler var misal skoda

19.08.2017 tarihi itibariyle 98,900 tl değerinde fiat egea longue plus dizel ful donanım sedan ve metalik renk için fiyat aldım. 3,500 bayi indirimi+ Üniversitede okuyan tanıdık için%2,5 indirim ve ötv indirimi ile 62,500 fiyat verdiler.

Bence mantıksız bir konu olur niye? Her gün dolar, euro/TL paritesi sürekli değişmekte, araç piyasası çok hareketli. Bugün xxx fiyatını aldığınız aracı 1 hafta sonra aynı fiyata alamayabilirsiniz. Örnek veriyorum, yılın ilk aylarında ülke piyasasına giren araç ile Haziran ayında piyasaya giren aracın fiyatı bir olmaz.

Sayın superfuji; bu forma yazmamızdaki amaç 1,2 yıl sonra burada belirtilen araçları bu fiyata alın demiyoruz(zaten sende bunu belirtmişsin) burada amaç insanlar % olarak ne kadar extra indirim yapmış/yaptırmış o konular hakkında bilgilendirmek kaygısıyla paylaşımlarda bulunulmuştur.

Sayın battal, yazmanızda bir beis yoktur. Ancak anlatmaya çalıştığım konu Ankara'daki x bayisi herkese aynı indirimi yapmayabilir, 'siz geçen şu şahısa şu kadara satmışsınız' demenin bayi nezdinde bir hükmü olmayacağı kanaatindeyim sadece...

İyi günler.

25 mayıs 2017 de liste fiyatı 90 bin olan Leon Style donaım DSG 1.0 Tsi aracı, sadece cam tavan opsiyonu artı bayi indirimiyle beraber 55'bine aldık. Bursa Doğuş otodan, Bursa Doğuş ile Eskişehir Asil arasında 4 Binlira fiyat farkı vardı. Aynı araç için 59.500 fiyat verdi Eskişehir.

Benim olayım eski ama bilgi için yazayım dedim
2014 yılı 2014 model Ford kuga 4x4(akıllı) full paket selective modeli liste fiyatı 119.000₺ iken peşin alımla 76.000 aldım Ankara tan oto

Üst Alt