Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi aracı almalıyım: Ford fiesta, Hyundaı İ20, Peugeot 208?

arslan01

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Selamün Aleyküm Arkadaşlar;
Otomatik şanzumanlı araç almayı planlıyorum.aklımda birkaç araç var sizin tavsiyelerinizi duymak isterim;
1-ford fiesta 1,6 motor 105PS PowerShift
2-hyundaı İ20 1,4 motor CVT
3-Peugeot 1,2 motor 82 hp ETG5 ESP

fiyat olarak daha yukarı çıkamıyorum

Bu araçlar için bayiden fiyat aldınız mı ?
Opel Corsa yı neden dşünmediniz ?
Onun bayi fiyatı indirimle
31.ooo tl bilginiz olsun.

reno clio sport u tavsiye ederim 1,2 motor benzin otomatik vites az yakar çok kaçar 90 beygir 32 bin bende var ssüpperr.

reno clio 35-36 bin arası gelir
birde ford ile hyundaıde 0 faiz kampanyası var

bende araba almayı düşünüyorum.indirimli 37- 40 bin tl gelecilecek otomatik olması şart dizel olması tercih sebebi isityorum.neler olabilir acaba

Fiestalarda şanzuman problemi var diyorlar , pejo uygun gibi duruyorsaydığınız araçlar içinde 1.2 motoruyla.

Ford fiesta parcası bakımı ucuz

Fiesta 1.4 tdci yakıt super

Oyle bişey yok şanzıman problemi falan problemsiz

fodrfiestanının titanyum modelinin otomatik var ama dizel degil.birde dizel olsa süperolur

ikinci elde tercih edileni al

Aracı 5 yıl sonra satacaksın bu yüzden ikinci eli kuvvetli olmalı.Bahsettiğin arabaları genelde bayanlar rahat kullanabildiği için kolay elden çıkarırsın.Ama fiestayı en hızlı elden çıkarırsın.accent bluenun dizel otomatiği çok yakar.İ 20 4 ileri olduğu için?? powershift güzel bir şanzıman. reno cvt kullanıyorsa oda olur zira hondanın kullandığı otomatik. hondayada bak jazz çok iyi gidiyor.

arkadaşlar tercihimi yaptım
accent blue benzinli otm

Benzin istasyonunuz yoksa yada istasyonu olan bi sevgiliniz opel corsa almayin

Üst Alt