Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi bölümde sıralamaya girmiş oldum?

gokhangsli

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ekpss de genel görme işitme - zihinsel - işitme

bölümleri var

ben işitmeden sınava girdim 94.57 puan ile 210.sırada yer aldım.

şimdi ben genel görme işitme - zihinsel - işitme toplamından mı 210. Sırada oldum. Yoksa

sadece işitme bölümünden mi 210.sırada oldum ?

Bilgi veren herkese teşekkürler

nasıl yani anlamadım şimdi ben 385 ,. yim işitme zihinsel görme den demi önümde 385 kişi var ???????????????????????

ya arkadaşlar sınav sonuçlarına baktığınızda sıralama 435 yazıyor altına 49bin küsür kişi yazıyor şimdi ben Görme girdim sizin mantığınızla Görmede 49bin kişi arasında 435 olmuş olmam lazım her grubdan 49bin kişi girdiyse 250bin kişi var demek :)

sadece soru kitapçıklarında ayrım var SIRALAMA HER GRUB İÇİN TEK BİR AYNI BERABER BİRLEŞİK..

ÖSYM bile bilmiyor rezalet 2 gün önce aradım toplamdan 210. diyor dünde başka biri açtı telefonu oda diyor sadece işitme 210. oldun sizede sordum ama hala net bir cevap almış değilim ya kesin tam bilen varsa kanıtıyla açıklayabilirmi ?

Millet burda uçmuş :) Lise duzeyinden tum engel gruplarinin toplami olarak 49 bin kusur kisi girdi.Isitme 210. ne :) Demekki engeli isitme 210. olmus. 211. de belki ortopedi engeli vardir.Oyle yani ...

gokhangsli;

kardeşim kaniti zaten sonuç belgesinde;
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 210
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49000
Seklinde zaten öğrenim durumu demek lise, önlisans, lisansdan biridir yani lise ise bunun icinde (ornegin gorme10000-isitme15000-zihinsel24000 kisi girsin hepsinin toplami öğrenim durumundaki aday sayisini 49000 verir.) Ve sen girdigin öğrenim durumunda olmuşsun 210.

Üst Alt