Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi durumlarda engelli raporunun yenilenmesi isteniyor?

tato78

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
merhaba,

ben 2016 yılında Ünv. Araştırma hastanesinden engelli raporu aldım. Hangi durumlarda kurumlar raporun yenilenmesini talep ediyor?

tato78

rapor süreli ise rapor bitiminden önce yenilenmesi gerekir. süresiz ise gerek yok.

ozgurmeric74
Bazı kurumlar atandığımız zaman sürekli raporu olanlardanda tekrar rapor almalarını istiyorlarmış.

Benimde 2016 yılında alınmış sürekli raporum var.Ama raporumda isthdam kutucuğu boş,çalıştırılamayacağı iş alanları kısmı boş, eğer allah kımet ederde atanırsam tekrar rapor almamı istemeleri beni çok korkutuyor.Tekrar heyete girersem oranımın düşme durumu var ve oranımn düşmesi durumunda atamam iptal oluyor.Bu durumu hemen hemen her yerde araştırıyorum ama hiçbir şekilde net bilgiye ulaşamıyorum.

Sizin bu konuda bir bilginiz var mıdır ?
Bu belirsizliği nasıl çözebilrim, bu durumu öğrenebileceğim bir mercii var mıdır ?

Teşekkürlerimi sunarım.

Bazı kurumlar atandığımız zaman sürekli raporu olanlardanda tekrar rapor almalarını istiyorlarmış.

Benimde 2016 yılında alınmış sürekli raporum var.Ama raporumda isthdam kutucuğu boş,çalıştırılamayacağı iş alanları kısmı boş, eğer allah kımet ederde atanırsam tekrar rapor almamı istemeleri beni çok korkutuyor.Tekrar heyete girersem oranımın düşme durumu var ve oranımn düşmesi durumunda atamam iptal oluyor.Bu durumu hemen hemen her yerde araştırıyorum ama hiçbir şekilde net bilgiye ulaşamıyorum.

Sizin bu konuda bir bilginiz var mıdır ?
Bu belirsizliği nasıl çözebilrim, bu durumu öğrenebileceğim bir mercii var mıdır ?

Teşekkürlerimi sunarım.

Üst Alt