Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi elektronik eşya mağazası daha iyi??

İstorika

Aktif Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
2
Yılbaşından önce laptop alacam. Epeydir araştırma yaptım ve hâlâ da yapıyorum. Sizce hangi elektronik eşya mağazasından almalıyım?Vatan,teknosa,Samsung ya da hepsiburada.com gibi internet siteleri mı? Bu konuda tecrübeli olanlar bilgilendirme yaparsa sevinirim..

Merhaba,
Genelde elektronik eşyalarımı internette daha uygun olduğu için alıyorum. Hepsiburada bunun için biçilmiş kaftan. Ancak aldığınızda arızası olduğunda kargoyla uğraşmak çok zor oluyor. Şehrinize yakın Vatan, Teknosa, Samsung daha mantıklı. En son bende laptop almıştım vatandan memnun kaldım.

Siz ne alacağınaza, marka modele karar verdiyseniz internet üzerinden araştırma yapacaksınız. Gördüğünüz en uygun site ve mağazadan ürünü alacaksınız. Burada dikkat edilmesi gereken başlıca konular kargo ücretinin dahil olup olmadığı, garanti durumu ve elbette ki mağazanın ve ödeme şeklinin güvenliği.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben teknosadan laptop aldım 2 yıl garantili bir sorun olursa direkt mağazaya giderim, kargoyla uğraşmak zor.

O zaman en iyisi mağazadan almak. Çünkü internet alışverişi beni hep korkutmuştur. Geriye kaldı hangi ürünü alacağım konusu😑

İnternetten almayın mağazadan alın
Ucuž diye bozuk malları gönderiyorlar

Zorro yapma. Yıllardır internetten alışveriş yaparım. Çok nadir sorun yaşadım. Kargo zor diyorsunuz da aldığınız ambalaj ile kargoyu çağırıp elden teslim ediyorsunuz. Hepsi bu. Benim tercihim öncelikli olarak internet

Dolar yükselmeseydi ebay sitesi türkiyenin yarı fiyatınaydı

Elektronik cihaz internetten almayın iade imkanı zor

Alırsanız n11den bakın mağaza sahibinede soru soruluyo hepsiburarada soru sorma yok

Bütçenizi ve amacınızı yazarsanız önce hangimsegment ürün bakmanız gerektiğine karar verelim, ardından marka ve modeli en uygun hangi site veya mağazadan alacağınıza bakalım.

Bütçem en fazla 1600. Amacım ödev,sunum,tez yazımı,film izlemek vs..

Bu bütçe ile intel celeron veya AMD a6 işlemcisi olan bir makine alabilirsin.

Peki başka belirleyici bir kriterini var mı? Şu marka almam, ekranı xx inç olmalı, kolay taşınmalı vs.

İşletim sistemini ve office 365 dert etme internetten 15 20 TL ye lisanslı alınabiliyor, korsana gerek yok (bunlar yasal ama satıcıları 3kağıtçılık yapıyor, bu durum da bizi bağlamıyor)

Kolay taşınması da önemli sonuçta öğrenciyim. Celeron serisi ile ilgili iyi şeyler duymadım ama bütçeme göre araştırma yapınca karşıma bu seriye ait bilgisayarlar çıkıyor..

Bir önceki sayfada yazdım..

1-HP 15-BW050NT
Gücünü AMD’nin 4 çekirdekli A10-9620P APU’sundan alan HP 15-BW050NT, 2GB’lık AMD Radeon 530 grafik işlemcisiyle desteklenmiş. 15.6 inç boyutundaki 1366×768 piksel çözünürlüğündeki ekran, 8GB RAM, 1TB 5400 rpm sabit disk, DVD yazıcı, Wi-Fi, Bluetooth, SD kart okuyucu, 2 adet USB 3.2, 1 adet USB 2.0, 1 adet HDMI, Ethernet ve RJ-45 yuvası, mikrofon ve kulaklık bağlantı noktalarıyla donatılan HP 15-BW050NT, 2.1 kg ağırlığında. Cihaz işletim sistemi olmadan satın alınabiliyor.

₺1.472,63 civarları

2-Asus VivoBook X540MA-GO232 Intel Celeron N4000 4GB 500GB Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar

3- Hometech Alfa 110A
RAM: 2 GB DDR 3
Ekran Kartı: Intel HD Graphics
Depolama: 32 GB Dahili
İşlemci: Intel Atom Quad Core

1.000₺ Bütçeli Laptop: Öğrenci için bilgisayar almak isteyenlere özel bir seçenek sunuyoruz. Üniversite öğrencisi için laptop önerileri listemizin en ucuz bilgisayarı ile karşınızdayız. Word, excel ve diğer basit programları çalıştırır. Fazla yüklenmeye gelmez. İyi kötü film izletir ve kesinlikle oyun oynatmaz. Hafiftir ve kolay taşınabilir. İndirimli fiyatı 700₺'ye kadar gerilemektedir.

1-HP 15-BW050NT
Gücünü AMD’nin 4 çekirdekli A10-9620P APU’sundan alan HP 15-BW050NT, 2GB’lık AMD Radeon 530 grafik işlemcisiyle desteklenmiş. 15.6 inç boyutundaki 1366×768 piksel çözünürlüğündeki ekran, 8GB RAM, 1TB 5400 rpm sabit disk, DVD yazıcı, Wi-Fi, Bluetooth, SD kart okuyucu, 2 adet USB 3.2, 1 adet USB 2.0, 1 adet HDMI, Ethernet ve RJ-45 yuvası, mikrofon ve kulaklık bağlantı noktalarıyla donatılan HP 15-BW050NT, 2.1 kg ağırlığında. Cihaz işletim sistemi olmadan satın alınabiliyor.

₺1.472,63 civarları

2-Asus VivoBook X540MA-GO232 Intel Celeron N4000 4GB 500GB Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar

3- Hometech Alfa 110A
RAM: 2 GB DDR 3
Ekran Kartı: Intel HD Graphics
Depolama: 32 GB Dahili
İşlemci: Intel Atom Quad Core

1.000₺ Bütçeli Laptop: Öğrenci için bilgisayar almak isteyenlere özel bir seçenek sunuyoruz. Üniversite öğrencisi için laptop önerileri listemizin en ucuz bilgisayarı ile karşınızdayız. Word, excel ve diğer basit programları çalıştırır. Fazla yüklenmeye gelmez. İyi kötü film izletir ve kesinlikle oyun oynatmaz. Hafiftir ve kolay taşınabilir. İndirimli fiyatı 700₺'ye kadar gerilemektedir.
Bu alıntıyı hangi siteden yaptınız?

Online e ticaret firmasi hepsiburadayi tek gecerim ustune tanimam

Yılbaşından önce laptop alacam. Epeydir araştırma yaptım ve hâlâ da yapıyorum. Sizce hangi elektronik eşya mağazasından almalıyım?Vatan,teknosa,Samsung ya da hepsiburada.com gibi internet siteleri mı? Bu konuda tecrübeli olanlar bilgilendirme yaparsa sevinirim..

Mağazadan almanın avantajı; bir ürünü inceleme ve yakından görmedir. Ve ücretini ödedikten sonra hemen ürünü alıp götürebilirsiniz.
E-ticaret sitesi üzerinden bir ürünü sadece yazılanlara ve koyulan fotoğraflara göre değerlendirebilirsiniz. Yanlış bir bilgi veya görsel sizi yanıltabilir ve istemediğiniz bir ürünü satın almanıza neden olabilmektedir. Bu sebeple, internet üzerinden bir ürün alacaksanız iyice o ürünü araştırmalı ve doğru bilgiler edindiğinizden emin olmalısınız. Mağaza gezme imkanınız yoksa ve aradığınız ürün ile daha fazla çeşit ve seçenek görmek ve mukayese etmek isterseniz, o zaman e-ticaret sitelerinden birinden alış veriş yapmanız uygun olabilir. Hepsiburada ve n11 gibi siteler güvenilirdir. Eğer ürününüzü beğenmez ve iade edip paranızı almak isterseniz de, 14 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden iade edebilirsiniz. Tüketici kanununa göre böyle bir hakka sahipsiniz. Ama aldığınız ürünün kutusu ve diğer tüm içeriklerini de eksiksiz iade etmeniz gerekir.

Bir de, özel günlerde -hayırlı cuma, kara cuma vs. gibi- :) internet üzerinden alışveriş yapmayın, ürünü size 15 günde anca teslim ederler. Böyle günlerde mağazalardan almak daha iyi.

ama çok pahalı bi ürünü insan görmeden alamaz ki ...kontrol etmek gerekli bence...sorun çıkabilir çünkü...sonr insan uğraşmak zorunda kalır yani ...aayyy ne sıkıcı olur ürünü geri gönder falan ...üüüfff çok sıkıcı olur ....

bugün Hepsibuarada dan sipariş ettiğim uzaktan kumandalı kapı zili geldi kaliteli bir siteymiş üründe sorun çıkmadı

2. El bilgisayar almayı düşünmez misiniz? Öyle bir niyetiniz varsa ltgodan, yakınlarınızda ki bilgisayarcılardan bakmanızı tavsiye ediyorum. Yalnız dikkat edin satıcı size en az 1 ay garanti versin. Bozulursa parça değişimi veya geri alma garantisi versin. Yoksa almayın. https://www.ipekbilisim.com/ sitesinde de bir ara vardı.

Üst Alt