Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi fizik tedavi hastanesini önerirsiniz? Yatış nasıldır?

SystemError

Yasaklı Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Selamlar herkese geçmiş olsun.. 3 ay önce trafik kazası geçirdim t12 omurilik felciyim ... 3 aydır özel hastanedeyim devlet hastanelerine geçmeyi düşünüyorum bi kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim

1: nevşehir kozaklımı ? Afyon kocatepe mi yoksa bildiğiniz baska iyi vir yer varmı

2: bu devlet hastanelerinde ortalama ne kadar süreyle kalabiliyoruz sınırlama varmı

3: bir devlet hastanesinde 3 ay kalırsam yatılı başka bir devlet hastanesinde ücretsiz kalabilirmiyim tekrar

4:yakın zamanda gara tsk fizik tedavide kalan varmı odalar kaç kişilik ?

5: bu devlet hastanelerine baş vurunca sıra ne zaman gelir

Şimdiden teşekkür ederim

Projetor

Ankara GATA iyidir. Hacettepe rehabilitasyon iyidir.

Süre ve prosedür konusunda güncel bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Oncelikle gecmis olsun...ankara gata askerdeyken sivili 1 ay max 2 ay yatiriyordu...ankara ftr yeni hastayi gelismeye gore 3 4 ay yatirabiliyor..hastanenin temizligi biraz kotu..fizyoterapist ve dr lari iyidir...

Cevaplar için saolun.:Başka bilgisi olan varmı arkadaşlar sorular hakkında

Yokmu arkadaşlar güncel bilgiye sahip olanlar herkes evdemi sürdürüyor tedavisini

sirivevler 70.yil fizik tedavi hala duruyosa sayet.97 yilinda yatim 7 ay.super biyer

2016 da boluda 4 ay kaldım.idaresel sıkıntılar vardı düzelmediyse önermem!ankarada olupta rehabilitasyon merkezi aranması çok ilginç.ben 2005-2009 arası kasım-şubat 4 defa yattım.devlete bağlı olduğu için hasta potansiyeli yüzünden son derece pis bi yerdi buna laçka temizlik personelide eklenince çekilmez oluyordu.ama doktor ve fizyoterapist penceresinden bakınca 10 numara bi yerdi.zaten orayı bırakınca doktor hatalarına maruz kalıp çok sıkıntılar çektimankara ftrm nin kötü doktor çıkarma lüxü yoktu.türkiyenin %60 nı orası karşılıyodu o zamanlar.9 sene öncesinden bahsediom.düzce kaynaşlı muncurlu ftrm var.bolunun bi sürü hastası orada.marttaki yatışıma gidememişdim.

Üst Alt