Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi ilde memur olmak istersiniz, neden?

Psikoz06

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar nasip olursa 2018 yılında sınav olacak yada 2016 yılında tercih yapan arkadaşlarımız var merak ediyorum nerelisiniz ve hangi ilde memurluk yapmak istiyorsunuz varsa sebebi teşekkürler :))

Bursa ya da Ankara tabiki, çünkü Ankara engelliler için her imkanın olduğu yer, engelin ilerlemsi durumlarında filan gerçekten sağlık açısından her imkan var, eğitim olanakları da tabiki çok daha iyi...Başkent sonuçta, ülkemizde birşey olucaksa ilki buraya yapılır, herşeyin iyisi önce buraya gönderilir başkent burası, seviyorum Ankara'yı:) Bursa da tarihi dokusundan ve maneviyatindan ötürü çok güzeldir onun dışında tabiki Ankara gönüllerin baş tacı:)

Sahil kenarında ufak bir kasabada sakin bir yerde huzur için

Cengiz68

Ben şu anda dediğin gibi bir yerdeyim fakat hiç huzur yok çünkü çalıştığın yerdeki amirler o huzuru yok ediyor

ben de şu an sahil kenarı bir kasabadayım, huzur kurumsallığını kazanmış ve oturtmuş kurumlarda arkadaşlar. büyük ilçe kurumlarını seçmenizi öneririm. bir de tercih yapacağınız yer küçük bir kurumsa görev tanımları dışında personele iş yükleyebiliyorlar, personel sayısı yetersiz olabiliyor, iş yükü az diye personel kadro sayısı az oluyor dolayısıyla bir kişi bir kaç kişinin yapacağı bakmak zorunda kalabiliyor. "sahil kenarı kurumu" ortalama bir memur için çalışırken eziyete dönebilir aman dikkat...

İstanbul'dayım. Burada doğup büyüdüm. Doğu görevini de burada tamamladım. Ailemin İstanbul'da olması da büyük avantaj sağladı. Size tavsiyem ailenizin yanında yaşayın.

NaftalinKokusu

Yaşadığınız yer istanbul olarak görünüyor istanbulda ufak kasaba neresi var ki ?

Şuan Giresun merkezde Halk Sağlığında memurum 15 Kasım 2016 da iş başı yaptım, küçük sahil şehri gibi ama hiç bir olanak yok, ben buraya İzmir'den geldim ve İzmir'de aradığım herşeyi bulabiliyorken aynısı Giresun için geçerli değil maalesef, ne gezilecek bir yeri var nede kaliteli bir ortam var, 5 ayı geçtim buradayım hala güzel bir lokantadan yemek yiyemedim yok çünkü rekabet ortamı olmadığı için şehirde pek aradığım şeyi bulamıyorum, elektronik cihazlar, avm, vs. vs. mesela Giresunun göbeği dedikleri yerde ev tuttum internet bağlantısı yokmuş yani bizim eve bağlantı kablosu çekemiyorlar yok :) eve internet bağlatamadım, düşünsenize İzmirde Konakta yada İstanbulda Kadıköy de evinize internet bağlantısı yok :) kazandığım parayı güzel bir şehirde kaliteli bir şekilde harcamak isterim yaşlandığımızda düşünürüz böyle ufak sahil kasabası güzel güneşli günler ama şimdi değil :)

Geri İzmire tayin istedim bakalım :)

Ege, Akdeniz'in batısı ve Marmara'nın aşağı bölgelerinden herhangi bir il olabilir. İçerlerde ise Eskişehir. (Hava durumu gibi oldu)

işyeri huzuru olan her yer güzeldir.. ne sıkılacak kadar az iş olsun nede bunalıma girecek kadar çok.. genede küçük sahil kasabası cazip.. hele karadeniz de.. ege ve akdenizde küçük kalmadı sanırım..

Antalyada memurum, memleketim olduğu içinmi bilmiyorum ama şuanki görev yerimden memnunum çok şükür Allah herkesin gönlüne göre versin :))

Merhaba arkadaşlar. Konu dışı olacak ama benim de bi sorum var. Ben düz lise mezunuyum. 2018 e KPSS hazırlanıyorum memur olmak için kaç puan almalıyım ve çalışabileceğim kurumlar hangileri yardımcı olursanız sevinirim.

Bende 30 Eylül 2016 da atandım Gümüşhaneye atandım ama dilekçe verip memleketime ERZURUMA aldırdım :) aslında sevmiyorum Erzurumu çünkü çok soğuk ve ben soğuğu sevmiyorum ama olsun yinede ailemin yanındayım, ilerde tayin alırsam İzmir, Aydın ya da Antalyaya gitmeyi isterin hem sıcak hem de çoook güzel :)

bende nasip olursa ELAZIĞLIYIM ülkemin çoğu yerini gördüm yaşadım çalıştım ama izmir manisa harici ege ve akdenize hiç gitmedim
hayalim inşallah olursa küçük kasaba gibi denize yakın bir yerde yaşamak istiyorum
rabbim herkesin kalbine göre versin

çanakkale eskişehir ve izmir hepsi güzel insanlar sıcak kanlı :) şehirler güzel bir istanbul gibi trafiği yok rahatlıkla istediğin yere gidebiliyorsun.

Evet Çanakkale de tercihlerim arasında orayı çok m ediyorum.

sen izmire gel çağla izmir harika memurluk yapılacak bir şehir :)

buarada bende 15 mayıs 2013 de denizliye atandım orada 1 sene kaldım sonra izmire memlekitime tayin aldım denizlide güzel ama izmir bir harika şehir ve bu şehirde memurluk yapmakta bir ayrı güzel :)

İzmire daha önce geldim iki kez ki zaten izmir benim hayallerimin şehri çok seviyorum umarım bir gün orada memurluk yapmak nasip olur

biliyorum geldiğni hiç haberde vermedin inşallah birgün nasip olur sana izmirde görev yapmak :)

Adına üzüldüm kardeşim ama memurluk gibisi yok bence fazla üzülme bak ben memur olmak için ugraşıyorum keşke olsam oldukdan sonra elbelt bi şekilde geri memlekete dönersin vatanın her köşesi güzel bence :) :cool:

şöyle sıcak kışın 16,17, derece ,10 ayı yaz sebzesi meyvesi hep ucuz ,olan engelliye uygun düz ayak insanları sewecen anlayışlı .
bir akdeniz şehri varmıdır ???

veya çokmu şey istedim..:))

lakoste

valla bende tam öyle bir yer arıyorum var mı öyle bir yerde yaşayan :)

Arkadaşlar hangi ilde yaşıyorsanız orayı tercih edin. Kafanıza göre şurda burda iyi olur diye düşünmeyin. Bir çok arkadaşım rahat edemiyor gittiği yerde. Ben ikamet etttiğim yere atandım ve çok rahatım. İyi ki yaşadığım yeri seçmişim. Dostlarım var, ailem burda. Dışarı çıksam iki kelam edebileceğim insanlar var. En önemlisi bildiğim şehir.

nuri3558

Bol bol para biriktirip İzmir' e döndüğünde yersin kardeşim.;)

SGB

İbradı ilçe mem de görev yapmıştım.1 yıl kadar .Uzak, dağ başı ama huzurlu bir yerdi.Merkeze servisle 5,5 saat sürüyordu. Ama ilk memuriyet yerimdi.ve hala görüştüğüm arkadaşlarım var .

Son düzenleme:
memurluk olsun da o günler gelsin de o heyacanları bizde yaşasak. ALLAHIM bize ne nasip et o günleri amin...

Bizde atanmadan önce neresi olursa olsun yeter ki memur olalım diyorduk ne günlerdi :) inşAllah tüm engelli kardeşlerimiz memur olur..
Şimdi ise atandığım yerden çabucak bildiğim yaşadığım şehire dönmek için uğraşıyorum, insan yaşadıkça ihtiyacı da ona göre değişiyor önce neresi olursa olsun memur olmak istedik olduk şimdi ise memur olduğumuz yerden bi an önce gitmek istiyorum :)

Üst Alt