@
faruk34
[FONT=sans-serif]Ben telefona 14 lira internet 53 veriyorum ist.Taahhüt olursa ne olur dedim fiyat engelliye taahhut yok dedi.Engelsiz 24 ay taahhütlü sabit telefonsuz 24 ay 64 tl dendi.sınırsız 50 gb.adi kullanım.telefonlu taahütsüz 67 veriyorum sabit telefonu hiç kullanmıyorum.
[/FONT]demişsin;
Turknet tamamen sınırsız adil kullanım kotasız internet + telefon engellilere 45 tl, telefon 1000 dakika her yöne arama da dahildir telefonu ister kullan ister kullanma + taahhüt de yok beğenmediğin an istediğin internet sevis sağlayıcısına abone olursun 24 ay beklemek gibi bir zorunluluğun da yok, senin kullandığın paket sınırsız 50 gb demişsin ya işte o sınırsız değil kota oldu mu sınırsız olmaz şu anda turknet dışındaki internet servis sağlayıcılar sınırsız adıyla halkı kandırarak kotalı paket satmaktalar bu bir aldatmacadır ve birçok abone ve yeni abone olacak kişiler kanmaktadır.
Kullanmış olduğun internet sevis sağlacısının online işlemler hizmetine giriş yap orada kotanın dolmasına ne kadar kaldığını görürsün ve o kotayı doldurduğunda da almış olduğun hıza göre de hızın düşecektir.
Aşağıdaki resim de turknet online işlemler menüsünden bir görüntüdür, kota yok sınırsız indirme keyfi var
Senin almış olduğun hizmette ise kaç mbps hız aldığını bilmiyorum diyelimki 24 mbps hız alıyorsun o 50 GB kotan dolunca hızın 8 mbps'ye düşer.
Turknet hakkında bilgilenmek için aşağıdaki linkteki konuya bakabilirsin.
https://www.engelliler.biz/forum/bi...iz-ve-sinirsiz-internet-turknet-te-45-tl.html