Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz?

kanuni061

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar internet mrb tahattüt sürem bu ay dolmakta daha önce engelli tarifesi kullanmadım biraz araştırma yaptığımda Turktelekom o kadar gelişmiş olmasına rağmen fiyasko engelliden bile tahattüt istiyor üstelik fiyat yüksek superonline ve vodafonenet tahattütsüz sunmakta orta seviyede bir fiyatla turknet aralarında en cazip fiyatı vermekte ve adil kullanım kotası uygulamamalta.
Bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşır mısınız hangi sağlayıcı kaç megabit hız ve fiyat şimdiden tşkler.

TTNET 16GB Ultra net tarife Aboneyim bu ay taahhüt bitecek. Aylık fatura 34 TL TTNET ten araştırıyorum hangi pakete geçmeliyim diye 24 aylık bağlantı ücreti olarak 4 TL alınmıştı onun için yine TTNET araştırıyorum
Engelli tarifesi var mı indirim varmi?
kanuni061
Telefonda müşteri hizmetlerinden 20 gb internet 29 TL diye kampanya var dedim o olmaz yeni başlayanlar içindir dedi

Engelli bir bireyim yalniz06
Yalnız ttnet yani turktelekom'un fiyatı yüksek üstelik tahattüt istiyor

Sen hangi İnterneti kullanıyor kaç lira fatura ödüyorsun
kanuni061
Bende engelli bireyim☺

Şöyle ben bundan önce kullanmış olduğum tarife engelli tarife değil
Araştırdım Engelli tarife fiyatları ve özellikleri şöyle:
Superonline 55 TL falan tahattüt yok 24mb adil kullanım var
Vodafonenet 52tl tahattüt yok 32mb adil kullanım var
Turknet 45tl tahattüt yok 100mb adil kullanım YOK
turktelekom 59tl 32mb tahattüt var adil kullanım var

Sen istediğin zaman İnterneti kesecek misin de taahhut istemezsin.
Türk Telekom'da engelli tarifi 32 gb 59 TL mi? Adil kullanım nedir lütfen bilgi ver?
kanuni061

Tahattüt insanı zor durumda bırakıyor bağımlı yapıyor genelde engelli bireylere için tahattüt aranmaz.

Adil kullanım: İnternet hızınız belli bir koton doldurulduktan sonra 40-100gb aralığında internet hızı oto atik olarak 4de1 veya 3de1 hızına düşer.

Ben telefona 14 lira internet 53 veriyorum ist.Taahhüt olursa ne olur dedim fiyat engelliye taahhut yok dedi.Engelsiz 24 ay taahhütlü sabit telefonsuz 24 ay 64 tl dendi.sınırsız 50 gb.adi kullanım.telefonlu taahütsüz 67 veriyorum sabit telefonu hiç kullanmıyorum.

Ev telefonunu kullan sadece dışarı açma,dışarıdan gelen çağrılara Alo dersin aynı ücret olur merak etme.
bende de var Ev telefonu mecburi aylik 15 TL internet ücretide ayrı.
faruk34

Kullanmış olduğun internet sağlayıcısı turktelekom eski ttnet kısacası o kadar geniş bir ağa sahip olmasına rağmen engelli vatandaşlara istisnalar tanımıyor çok yazık ve bir o kadar ayıp.
Adil kullanım kotası ve tahattüt seçeneği olmayan 100mb e kadar hız veren turknet i 45 TL ye deneyeceğim memnun kalırsam sizi de bilgilendiririm arkadaşlar

Büyük firmalardan engellilere daha özel paketler olmasını beklersin ama gel gör ki turktelekom bu konuda duyarsız çok kez görüştüm ama ne yazık ki cazip bir teklifte bulunmadılar bu da onların ayıbı diye düşünerek turktelekom ile ebedi olarak ilişkimi kestin

Vodofone ev interneti kullanan var mı?

Bende vodafonenet kullanıyordum pişman oldum turknet e geçtim tavsiye ederim 45tl Life arkadaşım gibi

Turknet kullanalım birde bakalım, tavsiye için teşekkürler

Ben telefona 14 lira internet 53 veriyorum ist.Taahhüt olursa ne olur dedim fiyat engelliye taahhut yok dedi.Engelsiz 24 ay taahhütlü sabit telefonsuz 24 ay 64 tl dendi.sınırsız 50 gb.adi kullanım.telefonlu taahütsüz 67 veriyorum sabit telefonu hiç kullanmıyorum.

, bu paket sinirsiz gibi bir şey faruk34
ortak var mı acaba binada?

faruk34

[FONT=sans-serif]Ben telefona 14 lira internet 53 veriyorum ist.Taahhüt olursa ne olur dedim fiyat engelliye taahhut yok dedi.Engelsiz 24 ay taahhütlü sabit telefonsuz 24 ay 64 tl dendi.sınırsız 50 gb.adi kullanım.telefonlu taahütsüz 67 veriyorum sabit telefonu hiç kullanmıyorum.

[/FONT]
demişsin;

Turknet tamamen sınırsız adil kullanım kotasız internet + telefon engellilere 45 tl, telefon 1000 dakika her yöne arama da dahildir telefonu ister kullan ister kullanma + taahhüt de yok beğenmediğin an istediğin internet sevis sağlayıcısına abone olursun 24 ay beklemek gibi bir zorunluluğun da yok, senin kullandığın paket sınırsız 50 gb demişsin ya işte o sınırsız değil kota oldu mu sınırsız olmaz şu anda turknet dışındaki internet servis sağlayıcılar sınırsız adıyla halkı kandırarak kotalı paket satmaktalar bu bir aldatmacadır ve birçok abone ve yeni abone olacak kişiler kanmaktadır.

Kullanmış olduğun internet sevis sağlacısının online işlemler hizmetine giriş yap orada kotanın dolmasına ne kadar kaldığını görürsün ve o kotayı doldurduğunda da almış olduğun hıza göre de hızın düşecektir.

Aşağıdaki resim de turknet online işlemler menüsünden bir görüntüdür, kota yok sınırsız indirme keyfi var

Senin almış olduğun hizmette ise kaç mbps hız aldığını bilmiyorum diyelimki 24 mbps hız alıyorsun o 50 GB kotan dolunca hızın 8 mbps'ye düşer.

Turknet hakkında bilgilenmek için aşağıdaki linkteki konuya bakabilirsin.

https://www.engelliler.biz/forum/bi...iz-ve-sinirsiz-internet-turknet-te-45-tl.html

Life Bir soru da ben sorayım Turk net te kablosuz mobil net yani vınn türü hizmeti var mı ?

Bu TurkNet nereye bağlı batarsa ne olacak güvenli mi?

*DORLİ*

Bildiğim kadarıyla yok dorli yinede kesin bilgi almak için müşteri hizmetlerini arayabilirsin.

Turknet 7/24 Çağrı Merkezi: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01

@yalniz06

Turknet bir yere bağlı değil özel bir firma, 1996 yılından beri faaliyetini telekom alanında sürdüren bir firmadır. Turknet ve diğer iss'ler anlaşma gereği telekom altyapısını kullanmaktadır böylelikle telekom altyapısı olan her yere hizmet sunabilmektedir. Firma batmayı değil aksine rakipleriyle mücadele etmeyi seçmiş ona göre altyapısını güçlendirmiş ve ilerki dönem için de çalışmalarına başlamıştır, şu aşamada hiç bir firma adil kullanım kotasını kaldırmamışken ve hiç bir zorlama yokken kendi başına bu kararı almış eski ve yeni tüm abonelerine gerçek sınırsız hizmeti sunmaya başlamıştır.
Turknet hakkında ve altyapısı hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki linkleri de inceleyebilirsin.

Genel Bakış | TurkNet

TurkNet Network Altyapısı, Bağlantılar ve Erişim Noktaları

, bu paket sinirsiz gibi bir şey @faruk34
ortak var mı acaba binada?

50 gb. sınırsız sayılır 50 gb. aşarsan hızın yavaşlıyor sadece.Binada ortak yanlızca merkezi anten sistemi ,mılletle uğraşılmaz ortak ıstemem.Daha bina aydatlarını ödemiyorlar .bende ınternet yok biliyorlar ben modem bağlantı ismine sokağın ısmını yazdım.:D

@faruk34

[FONT=sans-serif]Ben telefona 14 lira internet 53 veriyorum ist.Taahhüt olursa ne olur dedim fiyat engelliye taahhut yok dedi.Engelsiz 24 ay taahhütlü sabit telefonsuz 24 ay 64 tl dendi.sınırsız 50 gb.adi kullanım.telefonlu taahütsüz 67 veriyorum sabit telefonu hiç kullanmıyorum.

[/FONT]
demişsin;

Turknet tamamen sınırsız adil kullanım kotasız internet + telefon engellilere 45 tl, telefon 1000 dakika her yöne arama da dahildir telefonu ister kullan ister kullanma + taahhüt de yok beğenmediğin an istediğin internet sevis sağlayıcısına abone olursun 24 ay beklemek gibi bir zorunluluğun da yok, senin kullandığın paket sınırsız 50 gb demişsin ya işte o sınırsız değil kota oldu mu sınırsız olmaz şu anda turknet dışındaki internet servis sağlayıcılar sınırsız adıyla halkı kandırarak kotalı paket satmaktalar bu bir aldatmacadır ve birçok abone ve yeni abone olacak kişiler kanmaktadır.

Kullanmış olduğun internet sevis sağlacısının online işlemler hizmetine giriş yap orada kotanın dolmasına ne kadar kaldığını görürsün ve o kotayı doldurduğunda da almış olduğun hıza göre de hızın düşecektir.

Aşağıdaki resim de turknet online işlemler menüsünden bir görüntüdür, kota yok sınırsız indirme keyfi var

Senin almış olduğun hizmette ise kaç mbps hız aldığını bilmiyorum diyelimki 24 mbps hız alıyorsun o 50 GB kotan dolunca hızın 8 mbps'ye düşer.

Turknet hakkında bilgilenmek için aşağıdaki linkteki konuya bakabilirsin.

https://www.engelliler.biz/forum/bi...iz-ve-sinirsiz-internet-turknet-te-45-tl.html

Ben interneti fazla kullanmıyorum ayda 15 gb. geçmez. ,telefonu zaten fişten çektim .Cepten 750 dk. heryöne var zaten.Türknet avantajlı evet.Fakat telekomun altyapısı dan kullanıyor bu servisler.Sokakta kablo kopsa telekomu arıyorsun Türkneti değil.

faruk34

Elbette telekomun altyapısını kullanacak çünkü telekom ülkede tekel konumdadır bu yüzden sadece turknet değil diğer iss'ler de aynı altyapıyı kullanmaktalar, kablo koptuğunda da gelecek telekom yetkilileri kuzu kuzu o kabloyu onaracak başka çareleri yok, ayrıca yapılan anlaşmalar gereği sahadaki sorunlarda da telekom görevlileri işlem yapıyor.

Buyur burdan yak.Gaziosmanpaşada kablolu yayın desteği yok hala yıl 2017.Kablolu yayını ilk 1990 larda bizikiler dizisinde görmüştüm o günden beri hala mahalleye gelecek.Fiber internet altyapısıda desteklemiyor halbuki telekomun dev binasına uzaklığımız 1 km.Uydu netin net bağlantısı bilmiyorum karlı yagışlı havalarda kopma yaparmı son yollanan uydunun sinyal kapasitesi yüksek.

ttnetin ucuz olması gerekırken resmen öpüyorlar:mad:oysa hem ttnetin altyapısını kullanıp ve bunun için telekoma ödeme yapan hemde tarifeleri ttnetten ucuz olan firmalar var.telekomun soygunu ne zaman bitecek ya da bitecek mi?

Aboneler uyanmadığı sürece telekomdan aboneliklerini iptal ettirip diğer iss'lere geçmedikleri müddetce telekom soygunu bitmeyecek. Telekom halen 50 GB kotalı sınırsız internet diye reklam yapıyor ve millet de buna kanıyor abone oluyor bir kişi de demiyor ki yalan ve yanıltıcı reklam yapıyorlar demiyorlar haklarını aramıyorlar.

50 GB kotalı sınırsız internet ne demek? Madem kotasız diyorsun neden 50 GB kota koyuyorsun? Madem sınırsız internet diyorsun neden kota koyuyorsun? Sınırsız internette kota olmaz arkadaşlar kota olursa o internet sınırsız değildir adı üstünde kotalıdır.

Aşağıda ttnetin kendi sitesinde tıpkı yaptığı reklamlardaki gibi kota oyunlarını ve fiyatlarını görüyorsunuz kota bölümüne limitsiz yazmış ancak bir alt bölümde adil kullanım kotası kutucuğunda asıl niyetini göstermiş sattığı paketin kotalı olduğunu doğrulamıştır. Uyanık olun soyulmayın...

[FONT=sans-serif]Engelliler için en iyi internet kampanyası [/FONT]https://turk.net/p/YQV72PJ12BDQ/[FONT=sans-serif] [/FONT]
[FONT=sans-serif]45 tl 1000 dakika ev telefonu 16 mbps (adsl) den başlayıp 100 mbps (vdsl)'e kadar adil kullanım kotasız internet taahhüt yok[/FONT]

[FONT=sans-serif]modem vermiyorlar bilginiz olsun kendi modeminiz varsa kullanın sorun olmaz[/FONT]

24 ay tahakkhlu sınırsız 100 GB internet 49TL+ ev telefonu 13 TL= yeni kampanya Türk Telekom bağlandım.
ULTRANET LİMİTSİZ 100GB AKN(ADSL)_Ev Telefonu Olana kampanya adi bu yeni kampanya

engelliler için en iyi internet türknet kotasız 1000 dk telefon her yöne 44.99 tl tahatsüz

Üst Alt