Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternet hizmeti veren firmaların tamamı Telekom altyapısını kullanıyorlar. Bu yüzden alacağınız teknik anlamda hizmet kalitesi değişmez. Fiyatı uygun olan bir hizmet sağlayıcı secebilirsiniz. kolay gelsin.
İnternete ne kadar oduyorsunuz internet baglatmak istiyorum kimi ve hangi tarifeyi onerirsiniz yalinmi avantajli yoksa telefonlumu olmali onerilerinizi bekliyorum
Detaylı bilgi verirmisin hızı ne kadar adil kullanım miktarı fatura aşım bedeli veya bittiğinde duran fatura ücreti,modemden aylık mı yıllık mı ücret alınıyor sen 39 tl yazmışsın ama sayfada bulamadım
Hepsini Ayrı Ayrı İncledim Engellilere Sağladıkları Bir artı olduğunu hiç düşünmüyorum Arkadaşlar , TTNET TURKSAT SÜPER ONLİNEEE TURKCELL WIN WODAFONE HEPSİNE BAKTIM Engelli indirimi yok tarifesi var normal vatandaşa hangi tarife var ise bizede aynısı var Mal Şieketlerin Bize sağlanan süperonline netinde hzıı ayda 10 gün iyi haberiniz ola, ve devamında söyledikleri bık bık bık bakın ben wın 6 gb kotalı kullanıyorum 29 tl hem hız hem taşınabilme hem bağlantı çekmesi gayet iyi
25 Mbps Limitsiz 50 GB 69 TL 44 TL ENGEL TANIMAYAN FİBER İNTERNET HIZI 10 Günden sonra düşüyor ,,,,, sağol ya turkcell çok yardımcı oldun engellilere ,,,, Kardeşim bakın olması gereken şu Tarifesiz Taahhütsüz Limitsiz Hızında düşme olmayan net modemi beleş net 30 tl olursa işte o zaman ben buna engelli tarifesi derim yoksam net doldurim ağzına ey net şirketleri derler bizim arkadaşlar Bakın aveaya adamlar bomba gibi telefon tarifesi yapmış 22 tl tye ama net tarifesi yok onunda