Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi kurum aracılığı ile hastaneye gidip ücretsiz rapor alabilirim?

juiceles

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba;

Ben bagkurlu bir esn'ım su an odyo testimde A e takabul eden işitme kaybım var, dedim artık engelli raporu alayım
Sgk ya gittim dedim ki ben malulen emekli olacagım sevk verin bana onlarda yazdı cizdi verdiler sevk'i
bende 2006dan beri ataturk arastırma hastanesine gidiyorum, butun odyo testlerim oradan kolaylık olur diye gittim oraya, tekrar odyo test'i oldum A cıktı sonrasında heyet e girdim çıktım, sgk ya biz yollarız dediler.
Elime sgk dan kagıt geldi ` ozurlu olmadıgınızdan emekli olamazsınız diye, asıl amacımzaten su anda emekli olmak degil sadece rapor almak icin kurum a gidip sevk almak istememdi.
bende sgk ya gittim, onlarda ` ozur oranın degil onda su anda emekli olamazsın 19seneyi doldurman lazım ondan sonra tekrar gel dediler. Bende zaten rapor almak icin sevk i sizden almıstım dedim biz rapor almak icin sevk vermiyoruz dedi. Benim bilgisizligimden kaynaklı boyle bir durum olustu.

Şimdi ben bagkurlu oldugum için deftardarlıktan sevk alamıyorum,defterdarlıga gitmistim oda bagkurlu oldugun icin biz sana sevk veremeyiz dediler, sgk dan alamadım hangi kurumdan sevk alıp gitmem lazım,
gerçi devamlı gittigim ataturk arastırma hastanesi artık sevk ile rapor vermediklerini soylediler(hic bir kurumdan sevk kabul etmiyorlar) , para yatırıp 150tl-300tl arasında oyle veriyorlarmıs artık.
ne yapmam lazım saygılar

Üst Alt