Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi kurum engelliler için daha avantajlı?

kamilihan

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif] [/FONT]Değerli arkadaşlar maddi olanaklara bakmaksızın engelli bireylerin daha az stres yaşayacakları çalışma ortamında daha az baskı hissedecekleri kurumlar sizce hangileridir ?
Adalet bakanlığı ,İçişleri bakanlığı,Türkiye kamu hastaneleri kurumu başkanlığı gibi kurumlarda memurlar ne gibi işler yapar çalışma koşulları nelerdir.
İşe başladıktan sonra aday memurun ameliyat olması gereken durumunda izin hakkı var mı ? engelli memurlara ameliyat ,hastaneye yatış vs gibi sağlık durumunu ilgilendiren konularda ayrıcalık tanınıyormu ?aday memurlara bu gibi konularda zorluk çıkarılıyormu ?
Bu konularda bilgisi deneyimi olan arkadaşların tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum saygılar .

Kim ne kadar maaş alıyor..

günaydın herkese acaba ömss de tercih edilecek yerlerde çalışarak ne kadar maaş alacağız ..

örneğin..

Adalet bakanlığı hizmetli kadrosu
türkiye halk sağlığı kurumu hizmetli
türkiye kamu hastaneleri kurumu başk.
içişleri başkanlığı hizmetleri
milli eğitim bak. hizmetleri

bunların maaşlarını bılen varmı..

3yillik Meb hizmetli. Zaten hiçbir kurumda maaşlar değişmez. Aynıdır. 4 çocuk, eş çalışmıyor, vergi indirimi yok, şubat maaşı 1890 lira..

bu yazdıklarımın hepsi yaklaşık 1800 - 1900 arası maaş alıyormu...

türkiye halk sağlığı kurumu hizmetli
türkiye kamu hastaneleri kurumu başk.

bunlarındamı aynı bunlar döner sermeya felan alıyorlarmış çok fazla alır dedıler

hele bir memur olunda maaş kolay ne düşük maaş 1650 tl dir memur kadroları için lise düzeyi için.

karayollarında 1999 yılı eylül ayından beri engelli memur kadrosunda v.h.k.i olarak çalışıyorum. 4 yıllık lisans mezunu, 4/3 derece - kademe ,bekar 2016,00 tl maaş alıyorum.

Kamu hastanelerinde, halk sağlığı kurumunda döner sermayeden dolayı biraz farklı olur.

herkes hele bir memur ol sonra maaş düşün demesin..

giden gelmez bnde tercih etcem de düz memur maaş ek ücret vs ne kadar acaba

arkadaşlar meb hizmetli temizlik işi anlamınamı geliyor bnm göz sorunum var atanırsam sorun olurmu

arkadaşlar bütün kurum maaşları eşitlendi. ben meb te memurum 9/3 deyim 3. vergi indirimi alıyorum(27tl) bekar 1748 tl maaş alıyorum. hastanelere çalışmaya gelince dönerle birlikte ancak 1750 alırsınız. maaşlar bütün kurumda eşitlendi. ben diyorumki insanlarla uğraşmayan bir kurum tercih edin yani , yoğun olmayan yerler bunlar türk patent entitüsü gibi yerler tabi o da ankarada, birde iyi yere geçseniz dahi amirinizle ve çalışma arkadaşlarınızla aranız yoksa neye yarar.birde belediyeler farklı maaş veriyor ,sdb (sosyal destek primi) en az 500 tl fark ediyor, bence mesleki ünvanı olanlar sanşlı onlar ise mühendis,sosyolog, gibi hem dereceleri iyi hemde maaşlar memure göre 1000tl fark ediyor.ben de lisans mezunuyum ama bu kadar maaş farkı olmaması lazım.şunlarıda söylektte fayda 2010 yılında memur olanların çoğu ömms sınavına girdiler.bunların çoğu 75-80 puan üzerindeler bunların çoğu yerlerinde memnun değiller ,çoğu ise tercih yapacak eminim. bu siteye ise her kafadan bir ses çıkmasın bilenler yazsın. herkese şimdiden hayırlı olsun

kolay gelsin aslı hanım, bende sgk ile gelirler idaresine tercihte bulunacağım. bu yazdığınz bekar maaşınız mı acaba.birde sgk da çalıma şartları neler...

ASLI1975;
kolay gelsin aslı hanım, bende sgk ile gelirler idaresine tercihte bulunacağım. bu yazdığınz bekar maaşınız mı acaba.birde sgk da çalıma şartları neler...

en gözde kurumlar(bilgi)

ortalama memur maaşları 1700-2000 tl arasıyken Milli Saraylardaki ilkokul mezunu bir memurun maaşı 4500 tl. Bu nedenle yeni atanacak memur adayları tercihinizi bu yönde kullanırsanız 2 -3 ayda araba v.s. alabilirsiniz.

evet orası da kamu kurumu araştırırsanız görürsününüz milli saraylara bağlı saray ve köşklerdeki devlet memurları 4500 -5000 tl arası maaşı vardır senin 3 aylık maaşını bir ayda almaktadır.Eğer geçebiliyorsanız Milli Saraylara geçmenizi tavsiye ederim..

Üst Alt